Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Pasmanterie w Poznaniu. Strona: last

Pasmanterie w Poznaniu Wysłany: 2007-01-02 12:14

Orientuje się może ktoś gdzie w Poznaniu można znaleźć pasmanterie, która nie będzie zawierała jedynie sznurówek i zamków błyskawicznych do rozporków? Asortyment wiekszości z nich jest dość marny...

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2007-01-02 12:22

Może sprecyzuj co byś chciał w niej dostać, bo na razie wiadomo czego nie szukasz :)
Ja mam do wymienienia zamki w skórze i polarze to też bym się wybrał, ale nie wiem gdzie...

Fuck you dude!

Wysłany: 2007-01-02 12:28

Szukam zamka błyskawicznego. Ale chodzi mi szczególnie o bardzo gruby zamek spotykany własnie zazwyczaj w skórach (ramonach) i najlepiej jakby był dośc długi.

Wysłany: 2007-01-02 12:47

No to mamy ten sam cel do trafienia. Mi się właśnie zje.ał w ramonesce a do polara muszę YKK przeszyć żeby zachować kompatybilność z kurtką

Fuck you dude!

Wysłany: 2007-01-02 13:48

Problem w tyum, że mi nie chodzi własnie o wymiane zamka ale o modyfikacje niektórych rzeczy. Fajnie czasami sie poexperymentowac z odzieżą. I właśnie taki zamek chciałbym gdzies dostac.

Wysłany: 2007-01-03 19:22

[quote:8093341c70="alphar"]
Pasmanteria z duzym asortymentem jest na ogrodach koło mojego wydziału...[/quote:8093341c70]

Wiesz, że dobpiero teraz zauwzyłem ta cześc postu :).

Wybiore się w najblizszym czasie. Słyszałem, że na rynku jezyckim tez coś bogatego mają.

Dziękuje... i nie kozacze. :P (chyba...)

Wysłany: 2008-06-10 21:36

duża pasmanteria jest w bramie koło pasażu św Marcina w bramie

seulement noire! C'est une couleur de la mort.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło