Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Nieco spóźniny hołd dla Dime'a. Strona: 1

Nieco spóźniny hołd dla Dime'a Wysłany: 2006-12-24 23:30

Cholera, całkowicie zapomniałem, że tego miesiąca, dnia jego ósmego, była druga rocznica śmierci geniusza.
Geniusza brzmienia thrashmetalowego gitarzysty jakim był wioślarz Pantery Diamond Dimebag Darrell.
W tym miejscu, chciałbym złożyć mu głęboki pokłon za to jakim był człowiekiem i za to ile stworzył dla metalowego świata. Jego niezapomniane riffy zawsze będą kołatać mi się głowie, jego sceniczna charyzma nieraz przetoczy mi się przed oczyma.
I że się tak wyrażę za przeproszeniem, do kurwy nędzy, dlaczego zginął w tak idiotyczny sposób, dlaczego nie może już tworzyć swojej wspaniałej muzyki, dlaczego jacyś fanatyczni idioci strzelają do muzyków, kurwa jego mać, najpierw Lennon, dwa lata temu Dime, wiecie może dlaczego tak się dzieje?

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Wysłany: 2006-12-24 23:42

Bozonarodzeniowa swiczka dla Dime'a od Harlequina

.

Wysłany: 2007-12-13 17:36

I znowu mi to wyleciało z głowy, jako pokutę odprawię permanentne przesłuchiwanie dyskografii Pantery od pierwszego albumu "Metal Magic" poprzez Damageplan po Rebel Meets Rebel.

A to już trzy lata.

Wysłany: 2007-12-16 21:12

No to panowie, trzeba wypić za jego zdrowie, ja się dowiedziałem dopiero dzisiaj tutaj na forum właśnie. Nie mam głowy do takich rzeczy odkąd coraz więcej nauki mam i coraz więcej nie tylko szkolnych obowiązków zaglądałem bardzo rzadko. No ale powróciłem więc..

Wysłany: 2007-12-27 15:17

[quote:321f348b37="Kapitan_Mineta"]moderator, a błędy ortograficzne robi. "Hołd" się pisze.[/quote:321f348b37]A co ma piernik do wiatraka? Błąd autora tematu ale już poprawiony.

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2009-12-08 13:30

Kolejny rok bez mistrzów, 8 grudnia to fatalna data w dziejach muzyki...

Dime, pięc lat bez Ciebie, Twoje zdrowie dziś trzeba wypic.

Panie Lennon, Twoje takoż, bo mimo iż 29. lat już minęło, ciągle żyjesz w sercach naszych ( a na pewno w moim ) SALUTE!

Wysłany: 2009-12-08 13:32

[img:f2b09c6c48]http://www.metalsites.net/special/dimebag/dimebag-1966-2004.jpg[/img:f2b09c6c48]

zdrówko ...

.

Wysłany: 2009-12-08 21:24

Za Ciebie Dime... :cry:

Jeśli walczysz masz szansę przegrać, lecz jeśli nie walczysz nie masz szans wygrać.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło