Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

A Day In June. Strona: last

A Day In June Wysłany: 2006-05-29 19:14

Ponieważ rozpoczeliśmy z zespołem akcję promocyjmną chciałabym zaprośić wszystkich do zapoznania się z Naszą twórczością i wyrażenia opiniiiiiiiiiiii :) To na pewno nie boli, a może być pomocne :D Zapraszam więc na www.adayinjune.pl, a gdyby ktoś miał problemy ze sciągnięciem mp3 (strona we fleszu), to kawałki znajdują się też na wp.pl.

My, psychiatrzy odkryliśmy, że ponad osiem procent ludzkości zawsze składała się z myszy. W każdym z nas jest coś z myszy... Monty Python

link Wysłany: 2006-05-29 21:59

Link nie działa

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2006-05-30 13:48

:idea: Nie działa, bo się przecinek przyczepił do linka. Jeszcze raz
www.adayinjune.pl
teraz powinno być ok :)

My, psychiatrzy odkryliśmy, że ponad osiem procent ludzkości zawsze składała się z myszy. W każdym z nas jest coś z myszy... Monty Python

Wysłany: 2006-05-31 22:12

O, teraz działa. Co prawda nie wiele jest jeszcze na stronie ale bardzo ciekawie zrobiona. Mi się podoba. Dodajcie jakieś zdjecia.

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2006-06-01 08:50

Wiem, że strasznie ich brakuje, ale może w najbliższym czasie coś da się z tym zrobić, biorąc pod uwagę, że mamy ich już trochę. I już w wakacje powiększy się dział audio :D

Wysłany: 2006-06-02 13:50

Miejmy nadzieje, że za jakiś czas spotkamy się na jakimś koncercie we wrocławiu. Moze klub "Od Zmierzchu Do Świtu" bo Ci goscie z, którymi gram już kiedyś w tym klubie zagrali. Nie wiem, może słyszałaś o takiej kapeli jak Au100k?

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2006-06-20 13:48

Zespół A Day In June ma możliwość wystąpienia na małej scenie na Festiwalu Rockowym w Węgorzewie 12-15 lipca. Aby do tego doszło musi znaleźć się wśród 9 z 17 zespołów, które otrzymają najwięcej głosów. Głos można oddać wysyłając smsa o treści ROCK11 na numer 7160 (1 zł + vat). Głosując bierze się udział w losowaniu biletów na koncert zespołu Soulfly!!!
Bardzo, bardzo, bardzo nam na tym zależy. Zainteresowanych naszą twórczością zapraszam na stronę zespołu www.adayinjune.pl
A dla wszystkich fanów Soulfly - oddam w dobre ręce jeden bilet, zgłaszać się!!!

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło