Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Propozycje kontrkandydatur na stanowisko króla Polski. Strona: 1

Wysłany: 2006-12-23 03:37

Paweł Kukiz, bo jemu chociaż zależy na tym kraju.

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Re: Propozycje kontrkandydatur na stanowisko króla Polski Wysłany: 2006-12-23 16:14

hehe, dobre, w tym kraju od dawna byli królowie elekcyjni :)
Ja jednak poprę bezkrólewie :)

Fuck you dude!

Wysłany: 2006-12-23 17:24

proponuję Jakuba Wędrowycza... :D za jego minimalizm

:)

Wysłany: 2006-12-26 12:18

A co macie do Jezusa że go odrzucacie jako kandydata???
Co z nim nie tak? Przecierz to spoko koleszka :D

O mnie? Co o mnie? Ogłaszam konkurs... prosze się tu wpisywać ;]

Wysłany: 2007-04-11 07:52

ja daję na:
Romana Giertycha jego ojca i syna :)
cała rodzina ze wspaniałymi pomysłami

jak dają to biorę nie dają to żulę :D

Wysłany: 2007-04-11 15:09

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

FAFAł na króla - program jest prosty jak budowa cepa JABOLE ZA DARMOCHE!!!!!!!!!

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Wysłany: 2007-04-11 16:15

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

[quote:fb9f4a417e="Ev"]Dobra :twisted: To w takim razie Ev na premiera :twisted:[/quote:fb9f4a417e]
Najpierw ev nasze programy i obietnice przedwyborcze muszą sie zgadzać :P hehehehehehe

Wysłany: 2007-04-11 16:18

Jeśli chodzi o program, to myślę, że z tym nie byłoby problemu :twisted:

W takim razie ja chce zostać ministrem kultury, wprowadziłbym obowiązkowy nakaz kulturalnego spożycia alkoholu w miejscach publicznych. 8)

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Wysłany: 2007-04-11 16:24

[quote:fba5f21a19="zet"]nakaz kulturalnego spożycia alkoholu w miejscach publicznych. 8)[/quote:fba5f21a19]Gdy to czytałem piłem kubusia...i co? oblałem sie bo śmiech był silniejszy niż chęć połknięcia tej chemi. Chyba wiem skad pomysł na ten nakaz :lol: :twisted: Przepraszam, przepraszam ale to chyba ja tu powinienem być królem, ekhm...z racji nazwiska oczywiscie bo jakże inaczej :twisted:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2007-04-11 18:40

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

ev kurde w twoim programie niema ani słowa o alkoholu.... :P No nic sam sie tym zajmne.
1.Darmowe jabole for all!!!!!!!!!!!!
2.Papierochy 60% zniżki
3.Zarobki ??? bedziecie płacić muszelkami :P
4.Wprowadzenie publicznej chłosty jako kara za hmmm wandalizm, i huligaństwo
5.Alkohol wszelakiej maści sprzedawany nawet w kwiaciarni i kiosku Ruchu, mięsnym, wszędzie.

dla tych co nie umieją pić i potem rozrabiają patrz punkt 4

Reszta wymysliła już Ev Teraz kolej na ministrów!!!!!!!

Wysłany: 2007-04-12 14:47

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

[quote:48a326b3af="Ev"]Od alkoholu jesteś Ty Fafał [/quote:48a326b3af]
oczywiście non problemmo. Zajmne się jeszcze sprawiedliwością, czyli wymierzaniem kar i specyfikacje ich:P Lepiej nie grzeszyć i być spokojnym i pogodnym bo sroga będzie kara :P hehehe

Wysłany: 2007-04-14 14:41 Zmieniony: 2007-04-14 17:04

[quote:cd15ea10e3="FAFAL"]ev kurde w twoim programie niema ani słowa o alkoholu.... :P No nic sam sie tym zajmne.
2.Papierochy 60% zniżki
5.Alkohol wszelakiej maści sprzedawany nawet w kwiaciarni i kiosku Ruchu, mięsnym, wszędzie.

Reszta wymysliła już Ev Teraz kolej na ministrów!!!!!!![/quote:cd15ea10e3]

No i gdyby do takiego stanu rzeczy doszło to ja postanawiam spi****ć z tego państwa czym prędzej. Alkohol for all tak? To ciekawe faktycznie jakby to było gdyby 9 letni gówniarz bez trudu mógłby kupić flache wódy. Mnie wystarczy już teraz widok zapitych, zżulowanych 13 latków snujących się po ulicach.

I jeszcze jeden argument na nie: ile to rodzin rozpada się z powodu pijaństwa, któregoś z małżonków? Mało nam?
A w dodatku powiem, że pozycja naszego zacnego kraju na arenie międzynarodowej spadła tak szybko jak Mateja podczas swojego kolejnego skoku...

http://www.basilicaigni.xlx.pl

Wysłany: 2007-04-15 13:41

Ja na to stanowisko proponuję kandydaturę Wydry europejskiej...

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."

Wysłany: 2007-04-15 17:27

A wydra ma kolczaste odchody <z ości ryb których zjada te kolce> :twisted:

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."

Wysłany: 2007-04-16 05:11

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

[quote:75b234032a="Kosiarz"][quote:75b234032a="FAFAL"]ev kurde w twoim programie niema ani słowa o alkoholu.... :P No nic sam sie tym zajmne.
2.Papierochy 60% zniżki

Reszta wymysliła już Ev Teraz kolej na ministrów!!!!!!![/quote:75b234032a]

No i gdyby do takiego stanu rzeczy doszło to ja postanawiam spi****ć z tego państwa czym prędzej. Alkohol for all tak? To ciekawe faktycznie jakby to było gdyby 9 letni gówniarz bez trudu mógłby kupić flache wódy. Mnie wystarczy już teraz widok zapitych, zżulowanych 13 latków snujących się po ulicach.

I jeszcze jeden argument na nie: ile to rodzin rozpada się z powodu pijaństwa, któregoś z małżonków? Mało nam?
A w dodatku powiem, że pozycja naszego zacnego kraju na arenie międzynarodowej spadła tak szybko jak Mateja podczas swojego kolejnego skoku...[/quote:75b234032a]
jak ktos nie umie pić to niech nie pije a jak będzie rozrabiał no to chłosta. Dostanie raz drugi czy trzeci i juz mu sie odechce rozrabiania. Już ja bym o to zadbał

Wysłany: 2007-04-16 15:13

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

no tak no i prosze co tu sie wyprawia:P jeśli była by konfiskata alkoholu to.... toooo... hmm kurwa najebiemy sie i gitara.;] Ev jak chcesz konfiskować za plecami to konfiskuj mnie to tam tita :) ty możesz. Ale pamietajcie i wbijta sobie to główek, żeby pic z głowa i nierozrabiać gdyż chłosta czeka dla tych co się nie nie podporzątkowuja ;]

Wysłany: 2007-04-19 18:41

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

Narea no prosze prosze :P aż tak dobrze nie bedzie, ale w ramach hmmmm że sie tak wyraże mniejszych wykroczeń może pójde na kompromis i przemyśle te obcasy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wysłany: 2007-04-20 05:13

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

e no nici w żici to niewypada przy chłoście batem z gwoździami :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło