Głupotka Wysłany: 2006-12-19 17:42
Kupiłam sobie dzisiaj ketchup.... cynamonowy 8)
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D
Wysłany: 2006-12-19 17:47
Kruca fuks o takim specyfiku jeszcze niesłyszałem Dobre to przynajmniej ???? ;]
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2006-12-19 17:48
Ketchup cynamonowy ?
jeszcze o takim nie słyszałam :P
"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno gdu umrzesz"
Wysłany: 2006-12-19 19:10
A to ciekawe. Ale w życiu bym tego nie zjadła.
Wysłany: 2006-12-19 19:30
[color=darkred:d3aac33962]Ludzie, zlitujcie sie i tematy z takimi "newsami " zakladajcie sobie od razu w śmietniku, bo to nie jest chyba news, ktory zainteresowalby az tak dużą liczbe uzytkownikow zeby musial pojawiac sie na stonie glownej :roll:
Na ciąg dalszy ketchupowych rozwazan zapraszam zainteresowanych do smietnika.
Freya
[/color:d3aac33962]
Wysłany: 2006-12-20 00:36
hehe Freya
A ja lubie ketchup najlepiej w duzych ilosciach i do wszytskiego Hainze Pudliszki
bo sa robione z pomidorow a nie z przecieru :P ale i tak nic nie przebije sosow chili i tabasco wszytsko ma byc ostre i plonac w gebie :twisted:
Wysłany: 2006-12-20 00:47
[quote:1b5d5a8805="freya_blathin"][color=darkred:1b5d5a8805]Ludzie, zlitujcie sie i tematy z takimi "newsami " zakladajcie sobie od razu w śmietniku, bo to nie jest chyba news, ktory zainteresowalby az tak dużą liczbe uzytkownikow zeby musial pojawiac sie na stonie glownej :roll:
Na ciąg dalszy ketchupowych rozwazan zapraszam zainteresowanych do smietnika.
Freya
[/color:1b5d5a8805][/quote:1b5d5a8805]
przecież wątek założyłam w dziale fusy i njusy, oczywiście, że to głupota nie warta pojawienia się na pierwszej stronie! :)
cytuje krótką charakterystykę działu:
Nowosci nie warte tego by umieszczac je na stronie glownej. Np kupilem sobie sliczny klimatyczny ciuch albo mam nowa dziewczyne...
[color=darkred:1b5d5a8805]Masz rację, w forum byl błąd, jest juz naprawiony. Teraz, zgodnie z opisem, fusy juz nie będą szły na główną. Sorry ze Ci sie oberwalo niesłusznie.[/color:1b5d5a8805]
Pozdrawiam serdecznie Panią moderator !!!
[color=darkred:1b5d5a8805]Pozdrawiam rowniez[/color:1b5d5a8805]
A ketchup jest conajmniej godny uwagi, zjadłam sama pół opakowania 8O,
POlecam!! [/b][/url]
Wysłany: 2006-12-20 15:54
[quote:a06c6b3891="NorwegianWinter"]hehe Freya
A ja lubie ketchup najlepiej w duzych ilosciach i do wszytskiego Hainze Pudliszki
bo sa robione z pomidorow a nie z przecieru :P ale i tak nic nie przebije sosow chili i tabasco wszytsko ma byc ostre i plonac w gebie :twisted:[/quote:a06c6b3891]
Hi, hi... tak, tak z przecieru, z przecieru. Grunt to dobrze urobiony Klient.
Zagęszczane acetylowanym adypinianem diskrobiowym, czyli jakąś tam pochodną skrobii (mąka ziemniaczana w pierwowzorze Heinza).
Norwegian, nie czepiam się (serio, serio :) ) czytanie etykiet to takie moje małe ała
Kto widział kiedyś w jakim stanie przyjeżdżają pomidory na przyczepach do przetwórni w słoneczne dni i po kilkunastu/dziesieciu kilometrach, ten raczej ketchupu nie ruszy :twisted: chyba że domowej roboty
Czemu mnie nie dziwi ten cynamonowy? bo istnieje ziołowy, chrzanowy, zielony, czosnkowy. Pewnie wkrótce wprowadzą serowy, cebulowy, imbirowy... itd. machina się kręci, ech...
co za temat! :D
Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!
Wysłany: 2007-01-31 14:57
Ja jestem zwolennikiem musztardy, no ma dla mnie taki nieodparty urok i smak, ostatnio szukam mocniejszych wrażeń i jadam musztardę o nazwie piekielna! Pali jak cholera i to mi się podoba Keczupy są mdłe... a majonezu to już wogóle nie czuje!
Ideologie tłumią trzeźwe myślenie, najwyższą wartością jest wolność umysłu. "Penis do prezerwatywy: Kryj mnie - wchodzę!"
Wysłany: 2007-02-06 05:47
No to polecam wszelkie rodzaje tabasco, albo pielgrzymkę do jakiegoś sklepu azjatyckiego, sprzedają tam taką czerwoną pastę w tubce, trochę przypomina farbę. Opakowanie też jest przeurocze, jakieś dziwne znaczki i ani słowa po polsku a co dopiero po angielsku !! :lol: Kropla tego cudu w tajemniczy sposób zamieni każdą czarną polewkę w pokarm iście szatański :twisted: