Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Pytanie do kobiet. Strona: last

Pytanie do kobiet Wysłany: 2014-09-21 22:03

Fallen_Angel (Bicz)
Fallen_Angel
Poznań/Gorlice

witam mam nie codzienne pytanie , czy facet z dwójką dzieci w wieku 30 lat który został wystawiony do wiatru przez żonę ma szansę u innych kobiet czy reczej szense są nikłe...
Licze na szczere odpowiedzi dziewczyny

Dolo moja ukochana dokąd mnie zawieje los, dziś zostanę tu do rana dębom ,bukom daje głos

Wysłany: 2014-09-22 20:46

Oczywiście, że ma, co nie znaczy, że jego związki nie będą skomplikowane - bo z różnych powodów będą. Sama jestem z 2giego małżeństwa dzieckiem i wiem, że takie rzeczy są możliwe. Jeśli chcesz o tym więcej pogadać, zapraszam na priv, pozdrawiam

Nie marudź, bo cyckiem walnę.

Wysłany: 2014-09-25 23:42 Zmieniony: 2014-09-25 23:42

Nie wiem, czego się spodziewasz. Oczywiście, że wszystkie napiszą, że oczywiście, że ma. Na pewno większe szanse na znalezienie partnerki ma mężczyzna z dziećmi niż kobieta z dziećmi na znalezienie partnera. :P Wszystko tylko kwestią czasu.

Wysłany: 2014-09-26 10:05

Kobiety z dziećmi też MAJĄ. Wszyscy MAJĄ, kwestia tylko, u kogo.

Nie marudź, bo cyckiem walnę.

Wysłany: 2014-09-26 21:00

Fallen_Angel (Bicz)
Fallen_Angel
Poznań/Gorlice

Ciekaw byłem jakie macie na to spojrzenie i tyle

Dolo moja ukochana dokąd mnie zawieje los, dziś zostanę tu do rana dębom ,bukom daje głos

Wysłany: 2015-06-26 13:21

Swego czasu gdy szukałam partnera to przychylniej patrzyłam na mężczyzn rozwiedzionych wychowujących dzieci, niż tych którzy mieli dzieci, ale ich nie wychowywali. Taki mężczyzna wydawał mi się bardziej odpowiedzialny.
Generalnie - o gustach się nie dyskutuje i każdy potwór znajdzie swoją amatorkę
Ale jak to powiedziała poprzedniczka - taki związek na pewno może być trudniejszy.

Nie mogę i nikt inny nie może nauczyć Cię życia. Ale wiem jedno, życie każdego jest jak walka dwóch wilków. Jeden wilk jest dobry i szlachetny, a drugi zły... Zwycięży ten, którego będziesz karmić.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło