Wysłany: 2014-04-13 21:15
Chyba tylko ja zamiejscowy, więc nie chcę Was tak wcześnie budzić, może być 16:30.
od czasu do czasu warto wrócić do źródła
Wysłany: 2014-04-16 08:13
Ja będę sporo później, bo do 15 jestem w pracy... A jeszcze dojazd z Gniezna...
Krótki opis, nie mający powiązania z Właścicielem profilu;)
Wysłany: 2014-04-16 13:12
A ja jeszcze nie wiem jak mi się uda ustawić z następną ekipą...
Może gdzieś tam się jeszcze przewinę, dawno nie czułem koncertowej atmosfery, niestety podobno ma być deszczowo, ale... na bogów, oby w granicach rozsądku :-)
Wysłany: 2014-04-27 10:59
Nie tylko na koncercie było super, ale przed i w przerwie również:) Mementa, Yngwie, Zsamot pozdrawiam Was serdecznie, miło było Was poznać:)
Nie marudź, bo cyckiem walnę.
Wysłany: 2014-04-27 15:22
Było rewelacyjnie. Nie zamierzam tworzyć relacji, bo... nie mam pamięci do kolejności utworów, w przypadku zresztą obu pamiętam ich ok 40%...
Co ludzi z z forum... Miło było Cię spotkać :Żałuję, że nie poświęciłem więcej uwagi na szukaniu innych, ale trochę innych znajomych spotkałem i po prostu brakło czasu. Po koncercie od razu wracaliśmy, zatem nie było sposobności.
Do następnego.
Koncert?
Brzmienie ok, głośność- mogła być nieco niższa.
Skandalem jest, że nie uchylono wszystkich okien na sali, w efekcie było kurewsko parno. Wśród ludzi pełna kultura, piwo po 8,- więc to jakiś żart... i to kiepski. Eskulap ogólnie jest klubem ok, tylko jakieś wiatraki, cokolwiek, co by wymusiło cyrkulację powietrza na sali.
Hypnos- powiem ta, mało byłem entuzjastyczny względem ich obecności na koncercie, ale... byli na tyle świetni, że po prostu poleciałem po płyty. Bardzo fajna postawa, konferansjerka ogólnie prezencja. Na koniec poleciał utworek poprzedniej kapeli lidera. Reasumując- nawet idąc tylko na nich, byłbym zadowolony.
Amon Amarth- niesamowicie wiernie odtworzone kawałki, świetna postawa i zajebisty frontman, który- moim zdaniem "robi" 70% scenicznego sukcesu... Poleciały me ulubione kawałki, jak i inne, zatem nie będę wybrzydzał, grali długo, bez problemów, przynudzania, z klimatem i po prostu... świetnie.
Wiedziałem, że będzie ok, ale wyszło o wiele lepiej, zatem powiem szczerze- jestem bardzo kontent.
Tyle.
Wysłany: 2014-04-27 16:37
Dzięki za możliwość poznania się :) Zsamot - świetnie ująłeś całość :)
Jeżeli zrozumieliście, to znaczy, że się mylicie
Wysłany: 2014-04-27 21:04
Zsamot super wszystko podsumował, jeszcze raz pozdro dla wszystkim, z którymi gadałam przed i w przerwie koncertu:) do zobaczenia wkrótce:)
Nie marudź, bo cyckiem walnę.
Wysłany: 2014-04-28 11:06
Dziękx za "before party", dwie godziny zleciały chyba w 5 minut :-) Nie dało rady spotkać się ze wszystkimi, za mało czasu, ale chęci to już połowa sukcesu.
Bogowie też dopisali, padał tylko przelotny, orzeźwiający deszcz, tak jak miało być :-)
Wysłany: 2014-04-29 15:10
Dziękuję. Jedynie żałuje, że z uwagi na czasowe ograniczenia PRZED (praca) i po (transport) nie miałem więcej czasu by z Wami pogadać. Do następnego!
Wysłany: 2014-04-30 10:48