Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

PRACA MAGISTERSKA. Strona: last

PRACA MAGISTERSKA Wysłany: 2014-01-02 12:30

Witam :)
Piszę prace magisterską na temat muzyki metalowej itp i liczę na Waszą pomoc :)
Trzeba wypełnić kwestionariusze i wysłać do mnie na maila: paulina.m.kopec@gmail.com
Bedę bardzo wdzięczna
Tutaj link do pobrania kwestionariuszy: http://www.sendspace.com/file/aunznn

Wysłany: 2014-01-02 13:51

Yngwie (Primogen)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

Użyłem chmurek zamiast kółek i wypełniłem w OpenOffice a nie w Wordzie, ale mam nadzieję, że format się nie rozjedzie.

od czasu do czasu warto wrócić do źródła

Wysłany: 2014-03-08 14:10

może jeszcze ktoś pomoże? :)

Wysłany: 2014-09-13 17:38 Zmieniony: 2014-09-13 18:09

Yngwie (Primogen)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

Hmmm, to ja dziękuję za pomoc :-) Właśnie przeglądam jeszcze raz moje wyniki Twojego testu i w większości odpowiedziałbym tak samo, ale w kilku punktach wydaje mi się, że zrobiłem nawet postępy :-)

Tak w ogóle to moja bliska kuzynka, córka wujka - brata taty robi doktorat z czegoś podobnego, a konkretnie z komputerowej analizy emocji na podstawie brzmienia głosu. Korzysta m.in. z tego modelu:

[img:ce741154d4]http://newtimes.pl/wp-content/uploads/2013/11/Plutchik-Emotions-Wheel-Lightbox.png[/img:ce741154d4]

Też ciekawe i jak dla mnie całkiem pomocne :-)

edit:
Chociaż chyba tutaj też jest trochę błędów, ja bym dał np. "irytację" w miejsce "agresji" i jeszcze zamienił miejscami "agresję" z "gniewem".

No i rozbudował stopniowanie. Ale i tak nie pasują mi niektóre przeciwieństwa, heh. Nadal można lepiej, no i ten nasz język polski jakiś taki mało nastawiony na rozumienie emocji. Ech, głowa mała

Wysłany: 2014-11-03 14:34

Yngwie (Primogen)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

Szatsi... prowadzisz dalej swoje badania? Jeśli tak to może miałabyś wolny weekend 18-19 kwietnia 2015? Akurat wtedy zaczynają się w Krakowie Mistrzostwa Świata w hokeja i zastanawiam się czy się tam nie wybrać, żeby je lepiej przeanalizować.

Wysłany: 2015-02-24 17:29

Yngwie (Primogen)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

Żeby nie było, że rozmawiam sam ze sobą, to:

[quote:6445720c1f="Dominika Zapotoczna - Psycholog Sportowy i chyba bliska osoba dla mojego kumpla z II studiów - Mosquma"]
Czym jest psychologia sportu?
Psychologia sportu to zbiór technik i narzędzi opartych na założeniach teoretycznych. Służą one podnoszeniu poziomu umiejętności psychologicznych człowieka nie tylko w sytuacjach sportowych, ale i życiu codziennym.[/quote:6445720c1f]
Widzieliśmy się razem chyba z 8 lat temu ostatnio i tym bardziej po drodze jest mi do Krakowa teraz, chociaż jak zwykle nic na siłę.
[quote:6445720c1f="Dominika Zapotoczna - Psycholog Sportowy"]
Dla kogo jest trening mentalny?
Trening mentalny jest dla każdego, kto chce pracować nad rozwojem i poprawić swoje umiejętności psychologiczne.
[/quote:6445720c1f]
No i akurat niedawno robiłem sobie z tego wykresy
Pomysł 'diety psychicznej' podsunął mi akurat ostatnio pewien Świadek Jehowy, bo okazało się, że podchodzi do potrzeb duchowych tak, jak do jedzenia i ja właśnie robię dokładnie tak samo.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło