II DarkPlanet Night. Strona: 5

Dodano: 2006-12-07 11:45

minawi napisał(a):
Uze, ciesz się, że ich nie wrzucałeś :twisted: To była dopiero "hardkorowa" jazda 8) Jakieś "wąty"?

Ja i "wąty"? Ja pokojowy jestem Ale się po prostu wstydzę...
Koniec tego dobrego, popracować idę...

minawi napisał(a):

Mam pytanko - będą jakis tance-przytulance? :> Wink
(jesli bedzie je w ogole z kim tanczyc Razz )

Hehe, ja się z miejsca nie ruszę jeśli już mi się uda usiąść, no chyba, że po piwko

Fuck you dude!

Dodano: 2006-12-07 12:14

Jesli się jeszcze da to bym poprosił o coś z Bathorego np: Vivland albo Foreverdark woods.

Bądź miły dla swojego wroga nic bardziej go nie wkurwi

Dodano: 2006-12-07 14:15

minawi napisał(a):
Mam pytanko - będą jakis tance-przytulance? :>

(jesli bedzie je w ogole z kim tanczyc )

Nie licz droga Minawi na nic szczególnego... o ile któryś z dj'ów wpadnie na szalony pomysł zapodania jakiegoś miłosnego hiciora, okaże się że wszyscy nasi panowie pójdą za nagłą potrzebą, piwo im się skończy, doznają kontuzji, tudzież ściany się będą waliły i trza je będzie podpierać...

...ale zawsze - w razie czego - możesz zatańczyć ten jeden taniec ze mną i Hexe...

To my zatem zgłaszamy kandydaturę na taniec - przytulaniec: Puszek Okruszek - Natalia Kukulska

Meraviglisa creatura Sono sola al mondo

Dodano: 2006-12-07 14:19

ja bym chciała cos wolnego, w ogóle tak offtopując marzy mi sie impreza w stylu lat 60' 70' tance w parach i twist again

Dodano: 2006-12-07 14:26

alphar napisał(a):
ja bym chciała cos wolnego, w ogóle tak offtopując marzy mi sie impreza w stylu lat 60' 70' tance w parach i twist again

hehe.. to ja przyniosę płytę ze starociami :)

Ale Alphar, musisz mi obiecać jeden taniec... bo jak widac, nastawiamy się na żeńskie parki :)

Dodano: 2006-12-07 14:32

Angaria napisał(a):
tudzież ściany się będą waliły i trza je będzie podpierać...

:lol: :lol: :lol: :lol:
Tendencje przerazajace powiadacie:D?

Dodano: 2006-12-07 14:37

Angaria napisał(a):
[o ile któryś z dj'ów wpadnie na szalony pomysł zapodania jakiegoś miłosnego hiciora, okaże się że wszyscy nasi panowie pójdą za nagłą potrzebą, piwo im się skończy, doznają kontuzji, tudzież ściany się będą waliły i trza je będzie podpierać...

No normalnie Angario FOCH... :twisted: :twisted: :twisted:

Dodano: 2006-12-07 15:18

astarot napisał(a):
No normalnie Angario FOCH... :twisted: :twisted: :twisted:

Oj Astarocie.. w Tobie ma jedyna nadzieja... wiemy oboje, że Ty należysz do gatunku mężczyzn tańczących... ale co do całej reszty ogromne mnie wątpliwości dopadają... tym bardziej myśląc o tańcu przytulańcu w parach... gdyby owa konieczność nastała...

Dodano: 2006-12-07 15:32

Angaria napisał(a):
tym bardziej myśląc o tańcu przytulańcu w parach... gdyby owa konieczność nastała...

Co za czarnowidztwo.. Przecież każdy lubi przytulańce w parach. Nie?

Dodano: 2006-12-07 16:00

Musi byc jakies taniec przytulaniec! Chociaz jeden, zebym mogla wyciagnac swojego mezczyzne na parkiet :twisted: Daloby sie cos zalatwic w sprawie dowolnej , wolnej melodii podczas tey niezwyklej nocy zlotu ? 8)

Dodano: 2006-12-07 16:00

uvekolarz napisał(a):
Co za czarnowidztwo.. Przecież każdy lubi przytulańce w parach. Nie?

No cóż... pamiętam, że w podstawówce na dyskotekach, chłopcy uciekali z sali w trakcie wolnych kawałków, a biedne dziewczęta pozostawały same...

Dodano: 2006-12-07 16:17

nie lubie przytulancow na parkiecie ,a tym bardziej z facetami

to bylo gicio w podstawowce :twisted:

podobnie jak papierosy za szkola

buahahah

Dodano: 2006-12-07 17:27

Angaria napisał(a):
No cóż... pamiętam, że w podstawówce na dyskotekach, chłopcy uciekali z sali w trakcie wolnych kawałków, a biedne dziewczęta pozostawały same...

Do jakiej ty szkoły chodziłaś....rany julek toć jakieś dziwne obyczaje tam panowały :D

Dodano: 2006-12-07 17:35

ja tez nie przepadam za przytulancami, ale taniec w parach jaknajbardziej":D

Dodano: 2006-12-07 18:21

Normalnie serce roście, jak się patrzy na te Wasze listy życzeń utworów do zagrania :), bo nasuwa się jedno stwierdzenie: metal is not dead :D

A jak będzie to impreza faktycznie w takich klimatach, jakie tu wymieniacie, to zapowiada się naprawdę nieźle.
Może się zmobilizuję i też coś wypiszę.

Mam nadzieję do zobaczenia!

I've cried for earth More than once But rivers still run With reddest tears