Do końca zycia zapamietam......... Dodano: 2006-11-28 11:19
Do konca zycia zapamietam.......mine faceta w sklepie z kablami i takimi tam, kiedy weszlam i poprosilam przejsciowke z duzego na malego dzeka
Dodano: 2006-11-28 11:24
do konca zycia zapamietam .......mozecie pisac tu co chcecie pod warunkiem ze bedzie sie zaczynalo od slow "do konca zycia zapamietam...."
Dodano: 2006-11-28 11:25
do końca życia zapamietam... minę moich rodziców kiedy dowiedzilei sie że palę :twisted:
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Dodano: 2006-11-28 11:26
... mój pierwszy koncert, kiedy to owego feralnego dnia w rurce mojej trąbeczki
zupełnie przypadkiem znalazło się 10 groszy i zatkało ją, przez co nie mogłam grać. Spanikowana nie wiedziałam co mam zrobić, więc poprosiłam starszego kolegę o radę a co on na to ?: "Nie martw się mała, za mocno dmuchasz" :lol: :lol: :lol:
Meraviglisa creatura Sono sola al mondo
Dodano: 2006-11-28 11:36 Zmieniono: 2006-11-28 11:47
... obiekty miłoci (nie tylko partnerskiej), najsilniejsze emocje przez nią wywołane... pewne oczy i ich spojrzenie... jeden wyjątkowy dzień z wyjątkową osobą... Was... minę faceta, który podrywał mnie na lodowisku, gdy moja przyjaciółka stanęła przede mna i powiedziała mu coś w stulu: "odczep się od mojej dziewczyny!" :twisted:
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Dodano: 2006-11-28 11:43
[color=indigo]PAMIETAJCIE O MAGICZNEJ FORMULE NA POCZATKU KAZDEJ WYPOWIEDZI!!!!![/color}