Dodano: 2006-12-13 23:14
Dodano: 2006-12-14 19:04
Darzmat - Moon Has Imprisoned Me In Her Shine
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Dodano: 2006-12-15 13:02
Dodano: 2006-12-16 10:25
Third Eye Blind - Horror Show
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Dodano: 2006-12-16 10:42
Chodź doła lub zły humor mam raz na dekade
to chyba nic tak niewyciąga z doła jak ????????
HAAAAAA.....
IRA - KALIFORNIA!!!!!!!!
zaraz człowiek przestaje myśleć o złych rzeczach chyba że ma fes spaprane nerwy
ale to już niemój problem hehehe
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Dodano: 2006-12-16 16:34
No ja mam nerwy spier.....e
I mi pomaga nie zawsze oczywiście KAT - Odi Profanum Vulgus
a jak to ni pomoże to tylko Belphegor.
Dodano: 2006-12-16 22:37
Dodano: 2006-12-16 23:49
Na specyficzny nastrój, kiedy trzeba się zastanowić, ukoić nerwy, uspokoić myśli... Smuyne i może pewnie niektórych bardziej zdołować, ale czasem właśnie taka muzyczka jest najlepsze - na przykład dla mnie, pozwala mi się trochę zdystansować, wyrzućić żale... Jakby unosiły mnie w stronę nrzegu morskie fale, tak lekko, pięknie...
Moja mała lista ballad, trochę gotycko:
01. Edenbridge - The Canterville Prophecy (Intro)
02. Edenbridge - Elsewhere
03. Apocalyptica feat. Linda - Faraway (Radio Edit)
04. Xandria - Eversleeping
05. Epica - Solitary Ground
06. Delight - The Sun
07. Elis - Ballade
08. Leaves' Eyes - Lovelorn
09. Flowing Tears - Pitch Black Water
10. Nightwish - Forever Yours
11. Blackmore's Night - Ghost Of A Rose
12. After Forever - Eccentric
13. Mortal Love - Everything
14. Within Temptation - Our Farewell
15. Midnattsol - Unpayable Silence
16. Sirenia - Save Me From Myself
17.The Gathering - Broken Glass (Piano Version)
18. Lacuna Coil - Comalies
19. Magica - Samhain
Dodano: 2006-12-16 23:59
| Morgana napisał(a): |
| Lacuna Coil - Comalies |
Comalies jako płyta czy utwór? Bo jeśli utwory to winnas jeszcze dodac II utwór: Haven's A Lie oraz IV utwór: Humane. Wstyd aby zapomniec otych utworach.
Na doła? Coś ostrego! żywiołowego aby sie ożywić! a jak nie ma sie ochoty to ballady...i w kółko je wałkować az sie rzygać będzie chciało od nich.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2006-12-17 00:11
| KostucH napisał(a): |
| [quote:1b0b005df4="Morgana"]Lacuna Coil - Comalies |
Comalies jako płyta czy utwór? Bo jeśli utwory to winnas jeszcze dodac II utwór: Haven's A Lie oraz IV utwór: Humane. Wstyd aby zapomniec otych utworach.
Na doła? Coś ostrego! żywiołowego aby sie ożywić! a jak nie ma sie ochoty to ballady...i w kółko je wałkować az sie rzygać będzie chciało od nich.[/quote:1b0b005df4]
Och, wybacz KostucHu! Mam się wstydzić? Nie będę, chociaż nnie mogę się nie zgodzić co do tych utworów.
Rzygać balladami? Tymi naprawdę dobrymi - NIGDY!
Ale można nie mieć na nie ochoty. U mnie (i chyba nie tylko) muzyka często odzwierciedla stan, to jak się czuję - z pewnymi upiększeniami
- i wyładowuje emocje za mnie...
Dodano: 2006-12-17 17:16
Harry Belafonte - Day O i Jump the line. To utwory z Beetlejuice, swietnie poprawiaja nastroj
A jak jestem wkurzony dosc powaznie, to Witchmaster - Fuck off and die
To nie moje są słowa, to legenda ludowa.
Dodano: 2006-12-17 17:30
Green Carnation i cały album akustyczny "The Acoustic Verses", zwłaszcza kawałek "The Burden Is Mine...Alone"...
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2006-12-17 18:34
nie miewam doła, ale pusciłam te piosenke raz amorphousowi i zapytał sie mnie czy juz moze sie pociąć: 9 Crimes: Damien Rose :-)
ze swojej strony polecam Imogen Heap "Hide and Seek"
Dodano: 2006-12-17 18:58
O właśnie do pociecia się najbardziej pasuje
Belphegor - Lucifer Incestus
Normalnie aż się ciąć chce
Dodano: 2006-12-18 22:43
Ja gdy mam doła to sobie wole w ciszy posiedziec ;] Jednak swoiste antidotum to dla mnie Rhapsody (nowa płyta) jakoś tak sie mi raźniej robi jak to słucham ;]
"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."
Dodano: 2006-12-18 23:12
Cold - Bleed
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D