NieGothyckie utwory na imprezach?. Strona: 1

NieGothyckie utwory na imprezach? Dodano: 2006-11-13 09:04

Co myslicie o wplataniu w impreze kawalkow ktore nie zazwyczaj grane.. chodzi mi np o sweet noise, korn czy jakies starocie z lat 80?

http://dotyk.chaosu.pl

Dodano: 2006-11-13 09:19

Ja nie mam nic przeciwko, im mniej gothyku tym lepiej

Dodano: 2006-11-13 09:53

ja też nie mam nic przeciwko pod warunkiem że nie są to imprezy stricte gotyckie... bo to sie wtedy mija z celem...

w Bazylu np. można się spodziewać dosłownie wszytskiego... a najlepsze jest to, że przy tych mało mrocznych utworach najczęściej bawi sie najwięcej osób...

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Dodano: 2006-11-13 11:22

na imprezie gotyckiej nie strawie jakiegos "psikusa", ale na kazdej innej lubie.

Dodano: 2006-11-13 11:25

Ja też nie jestem miłośnikiem metalowych czy jakichkolwiek innych "ozdobników" na klimatycznych imprezkach... ale jeśli muza ma być z założenia różna to proszę bardzo .

"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

Dodano: 2006-11-13 11:29

Idąc na imprezę, spodziewa się, zę będzie muzyka zgodna z tematyką o dobrze jest, jak właśnie taka leci. Nie każdy lubi gatunki, które można zasłyszeć na zabawie, choć teoretycznie w ogóle nie powinno być dla nich miejsca... Metal to nie gothic, zdecydowanie, ale zdarzało się trafiać gorzej - na przykład na przepoje radiowe czy techno. Wtedy dopiero można się załamać...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"