Dodano: 2007-05-09 18:29
Biję się w pierś :twisted: (obie) Faktycznie. Pobieżnie obleciałam temat szukając filmów Lynch'a...fakt, serial "Miasteczko Twin Peaks" rzuciło mi się w oczy, ale nic poza tym :) Chyba muszę zacząć nosić te okulary, które mi okulista zalecił (ale szczęśliwie jeszcze nie denka od słoików :twisted: ). Cóż...załóż ten temat Zet...ja taka od maleńkości...nieśmiała jestem :oops:
------------------------------------------------------------------------------------------
A co do Begotten...Czy ktoś (zwłaszcza polecający :twisted: ) orientuje się gdzie można to bezpieczni zaciągnąć?
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2007-05-09 19:00
A tam, żeby się zaraz po cyckach okładać, nie przesadzaj, tylko zwróciłem uwagę na Twoje przeoczenie :wink:
Wiesz, ja też należę do ludzi raczej nieśmiałych, więc poczekamy jeszcze trochę na topic o tytułach
...aż mnie wena najdzie :twisted:
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Dodano: 2007-05-09 19:47
oczywiście Teletubisie, niezłego zajoba można przy tym dostać :idea:
a z normalniejszych filmów to jak przedmówcy wspominali : Pi
Dodano: 2007-05-09 19:59
Przedmówcy wspominali również i o Teletubisiach :wink:
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!