Reggae. Strona: 1

Reggae Dodano: 2006-09-30 19:26

Tak z ciekawości, słucha ktoś tu reggae???Bo ja je strasznie lubię, ta muzyka nastraja mnie pozytywnie do życia. A jakie są Wasze odczucia?Albo zespoły, które lubicie?

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Dodano: 2006-09-30 20:23

Pandorka ja też kocham reggae............
człowiek czuje że zyje.... serducho sie cieszy .....
mnie życie cieszy jak słuham reggae...............

nie wiem ale jakoś bardzo lubie utworek Vavamuffin " bless" <chyba tak sie to pisze>
za niedlugo ciąg dalszy zespolików reggae

Dodano: 2006-09-30 20:46

Vavamyffin jak najbardziej,ja od siebie dodam Indios Bravos i Akurat(może nie do końca regge ale jakże pozytywne granie

Dodano: 2006-09-30 20:48

no tak.............
Indios Brawos na żywo sa jeszcze lepsi......... :wink:

Dodano: 2006-09-30 21:06

O tak :) człowiek się cieszy, człowiek robi się radosny :) człowiek śpiewa do słońca!!Oczywiście Boba lubię, te co wypisaliście i jeszcze wiele innych ^^ wypisze je jak tylko przestane śpiewać :)

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Dodano: 2006-09-30 21:27

a jak fajnie sie można pogibać ..................
cudeńko............... bez wariacjiiiii ....... :mrgreen:

Dodano: 2006-09-30 21:27

Dobry regał to jest to :!: ja osobiscie uwielbiam:
Gentleman - chociaz to bardziej pod dancehall sie chyba lapie ale blisko rege jest
Matisyahu - Zyd grajacy rege, polecam goraco, pacjent jest niesamowity r e w e l a c j a (tak bajdełej mozna go uslyszec na Testify - P.O.D. )
Jamal - w sumie to klimaty bardziej dancehallowe tez
R.A.P. - legenda polskiego rege, jakby ktos mial jakies cede empeczy czy cokolwiek bede zobowiazany za mesydz
Izrael - tego chbya nie trzeba tlumaczyc 8)

raaaastaaaaaman nie klaaaaaaaaamieeeee

---------------
Sikth-Way Beyond The Fond River

united we stand divided we fall

Dodano: 2006-09-30 22:33

Od siebie mogę dorzucić wzmiankę o jakże fajnym zespole Habakuk. Chłopaki już trochę lat grają, ale przyznam szczerze, że jak dla mnie, mało kto ich dościga :)

Dodano: 2006-09-30 23:43

Manu Chao i Buena Vista Social Club :D i jak dla mnie nie ma nic lepszego!