Wolność Dodano: 2006-09-23 07:16
Nareszcie sobota i wolne od pracy jak miło to poczuć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodano: 2006-09-23 08:20
hmm.. niby tak... możnaby powiedzieć, że pospać dłużej można, gdyby nie fakt, że już się wstało :wink:
- poza tym, to zawsze inni umierają.
Dodano: 2006-09-23 09:22
miło poczuć tak tak.....
sobota ...... a wieczorkiem hohoho... dużo sie dzisiaj bedzie działo :wink:
Dodano: 2006-09-23 10:00
mi sie studia w pazdzierniku zaczynaja wiec mam jeszcze wakacje
8)
Dodano: 2006-09-23 11:09
A co to ma z wolnością wspólnego, że się w sobotę nie pracuje? No cóż, tytuł forum jest mocno mylący
A ja. nawet jak w sobotę nie pracuję (co mi się jakoś ostatnio nie zdarza :evil: ), to i tak nie mam wolnego. No trudno. Wyśpię się jak umrę 
Dodano: 2006-09-23 11:24
a po co czas marnować na spanie...???
masz racje.... po śmierci można spać do woli...
Dodano: 2006-09-23 11:27
I drewniany gajerek dostajesz gratis od rodzinki :D
To jest dopiero wolność. Nie interesuje Cię, jaki bedzie kolor drewna i jak głęboko muszą Cię zakopać, żeby Cię przypadkiem deszcz nie wypłukał 
Dodano: 2006-09-23 11:35
hehehehehehe......................
czasami sie zdarzy jakaś podusia pod główke... ale to już wyjątki :wink: :twisted:
Dodano: 2006-09-23 11:41
odrazu sie zakopywac
jak ja pojde na wiecnzy odwpoczynek to spoala mnie i rozsypia z norweskiego klifu :)
Dodano: 2006-09-23 12:24
| NorwegianWinter napisał(a): |
odrazu sie zakopywac jak ja pojde na wiecnzy odwpoczynek to spoala mnie i rozsypia z norweskiego klifu :) |
mhmm... Norwegia 8) swoją drogą ja również wolę zostać spalona :)
- poza tym, to zawsze inni umierają.
Dodano: 2006-09-23 12:42
Nie chcecie, żeby was robolki zżerały... ?
no kiedyś palono za życia ludzi, czarownice itd. ... mam nadzieje że te czasy nie wrócą
a co do palenia zwłok to w Polsce założono ostatnio dom pogrzebowy gdzie z prochów robią diamenty... a potem cie rodzina nosi na palcu albo na szyi jako ozdoba :wink:
Dodano: 2006-09-23 13:19
| DarkMona napisał(a): |
| Nie chcecie, żeby was robolki zżerały... ?
no kiedyś palono za życia ludzi, czarownice itd. ... mam nadzieje że te czasy nie wrócą a co do palenia zwłok to w Polsce założono ostatnio dom pogrzebowy gdzie z prochów robią diamenty... a potem cie rodzina nosi na palcu albo na szyi jako ozdoba :wink: |
Zapisze sobie gdzieś to aby nie zapomnieć.... :)
Dodano: 2006-09-23 13:33
Pawel jak sobie przypomne gdzie ten zakład jest to Ci dam znać...
a słyszałam o tym w jakimś programie... w Polsce jest tylko jeden taki zaklad,
ale w USA jest ich więcej. W sumie to w Polsce na razie nie maja takich urządzeń do krystalizacji prochów... więc wysyłaja do USA popioły i tam robią te pierścionki... chce mi sie śmiać bo nawet maja katalogi z błyskotkami i mozesz sobie wybrać model
" Prawie jak APART.... ale prawie robi wielką różnice " :wink:
Pozdrawiam