Najlepsze Waszym zdaniem MĘSKIE wokale. Strona: 6

Dodano: 2006-12-28 23:22

Romek Kostrzewski rządzi i będzie rządził .
Taki głos to dar od piekieł 8)

Dodano: 2006-12-29 00:01

Słuchaj kisiel81 wyraziłam swoją opinię na temat " Najlepsze Waszym zdaniem MĘSKIE wokale" wg mnie to Dani Filth - właśc. Daniel Lloyd Davey i to jest moje kurwa zdanie i mam szczerze głęboko w dupie to co Ty o tym myślisz :evil: :!:

Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.

PHE Dodano: 2006-12-29 00:29

kisiel81, czy jak tam się zwiesz... napisz lepiej synku co Ciebie interesuje, coś adekwatnego do tematyki tego forum, a nie udajesz wielkiego znawcę METALU... :? . Jeżeli coś ci nie pasi, to załóż własne, żałosne forum, na którym będziesz opisywał swoje fochy... :roll:

Jeżeli z czymś sobie nie mogę dać rady to to wypierdalam w powietrze!

Dodano: 2006-12-29 00:32

Dani Filth RULEZ!!!!!!!!! Yeeeeeeeaaaaah!!!!!!

Jeżeli z czymś sobie nie mogę dać rady to to wypierdalam w powietrze!

Dodano: 2006-12-29 00:33

Chill Chill spokuj bo będzie wojna :D
i forum jeszcze zamkną.
:D :D
Radze się pogodzić.

Dodano: 2006-12-29 00:33

o tak Dani :twisted: :lol:

Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.

Dodano: 2006-12-29 00:39

Dani niczego sobie właśnie ta kapela Cradle Of Filth kojaży mi się z jego nie typowym wokalem taki black metal :D

Dodano: 2006-12-29 00:42

smith666 napisał(a):
Słuchaj kisiel81 wyraziłam swoją opinię na temat " Najlepsze Waszym zdaniem MĘSKIE wokale" wg mnie to Dani Filth - właśc. Daniel Lloyd Davey i to jest moje kurwa zdanie i mam szczerze głęboko w dupie to co Ty o tym myślisz :evil: :!:

hahhahahaahhahhahahaahhahaa polać jej dobrze gada

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Dodano: 2006-12-29 00:46

polej polej :D :D

Dodano: 2006-12-29 11:29

Wiem, ze Romuś ma glosik niczym slowik, ale itak bardziej podoba mi sie wokal Shagratha 8)

coz bym mogla o sobie napisac?kocham gotyk,sredniowiecze...pisze wiersze,maluje,rysuje, projektuje...spaceruje wieczorami po cmentarzach...I KOCHAM KOTY!!!

Dani z filcu i tak wymiata Dodano: 2007-01-15 19:27

Szczerze mówiąc w formacji cof-a Dani gra pierwsze skrzypce opierając się na moim uwielbieniu do skrzeku to on jest idolem :} dla mnie.. zresztą każdy ma tutaj swoje zdanie. ..

Forma nie zbawi świata...

Dodano: 2007-01-15 19:34

Szczerze mowiac Dani nie potrafi spiewac, a co do jego skrzeczenia, no coz, daje mu 5 lat. Potem nie bedzie juz mogl mowic. Psuje sobie glos po prostu
Dobre meskie wokale..
Peter z Type O Negative
Lemmy z Motorhead, az ta chrypa
Benton z Deicide

To nie moje są słowa, to legenda ludowa.

Dodano: 2007-01-15 20:00

Najlepszy wokal

EDI VEDER

O mnie? Co o mnie? Ogłaszam konkurs... prosze się tu wpisywać ;]

Dodano: 2007-01-15 23:17

Dani juz sie wykancza.... czy ktos slyszal ostatnia plyte ? :roll:

Dodano: 2007-01-16 12:57

Billy Idol czyli 100% rockowego gardełka :D

Dodano: 2007-01-16 13:34

Dodaje kolejnego wokaliste który ostatnimi czasy zrobił na mnie niezrównane wrażenie. Jego specyficzny głos, pełny dramatyzmu w połączeniu z haryzmą tworzy wiązankę wybuchową, a mowa o:

Mika Tauriainen z Finskiego zespołu ENTWINE :d

Hail hail dla Skandynawii:D

Bad Girls Have More Fun ]:->