Najlepsze Waszym zdaniem MĘSKIE wokale. Strona: 4

Dodano: 2006-10-08 17:51

Mikael Akerfeldt - Opeth
Marivsz Duda - Riverside
Maynard - Tool

"umysł jest jak spadochron, działa tylko wtedy gdy jest otwarty"

Dodano: 2006-10-10 13:23

Selene69 napisał(a):
żeni sie z panią joanną Nygren (wporząsiu kobita). Pozatym wydaje nową płytę w przyszłym roku, podobno, uuu, już sie boję :? Rzuciło mu się na mózg i to ostro 8O Co do barwy, kiedyś nie miałam zastrzerzeń, ale teraz się chłopak cholernie poci na koncertach (co kiedyś było rzadkościa), żeby wydusic z siebie jako taki dźwięk :roll: To już nie jest to, co na początku. Dopadł go syndrom Marii callas. Głos mu się chrzani :cry:

dlaczego valo musi byc obecny w kazdej rozmowie :?: :x

Dodano: 2006-10-10 14:39

Corey Taylor - Slipknot
Aron Lewis - Staind
Daron - S.O.A.D.
Manson
Tomi m. - Siddtharta

Dodano: 2006-10-10 15:33

James Hetfield :twisted: najleprzy męski wokal moim zdaniem ...
no i wokalista z Huntera tez jest niezly ..

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Dodano: 2006-10-10 19:33

blackberry napisał(a):
[quote:81e3e186b1="Selene69"]żeni sie z panią joanną Nygren (wporząsiu kobita). Pozatym wydaje nową płytę w przyszłym roku, podobno, uuu, już sie boję :? Rzuciło mu się na mózg i to ostro 8O Co do barwy, kiedyś nie miałam zastrzerzeń, ale teraz się chłopak cholernie poci na koncertach (co kiedyś było rzadkościa), żeby wydusic z siebie jako taki dźwięk :roll: To już nie jest to, co na początku. Dopadł go syndrom Marii callas. Głos mu się chrzani :cry:

dlaczego valo musi byc obecny w kazdej rozmowie :?: :x[/quote:81e3e186b1]

również zadaję sobie to pytanie :roll:

aczkolwiek w dziale męskie wokale raczej jest jego miejsce jest ok ale myślę że jego przyszła żona niespecjalnie :roll: