Dodano: 2007-03-13 23:13
Hansen ze wzglądeu na swoją skale wokalu i barwe w black metalu hmmm????? to mogło by być bardzo ciekawe, naprawde!! Tu chciałbym usłyszeć go w roli wokalisty zespołu black metalowego
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Dodano: 2007-03-13 23:14
margott czytasz w moich myślach :wink: FAFAL takie lekkie sprostowanie :roll: ja nie jestem facetem hehehe
Dodano: 2007-03-13 23:20
ok sory wielkie !! 
Dodano: 2007-03-13 23:55
w black metalu to chciałby się sprawdzić.... Halford :D czytałem z nim wywiad(co prawda jakiś czas temu) w którym stwierdził że bardzo podobają mu sie ostatnie dokonania Dimmu Borgir i że chciałby nagrać album black metalowy. to by było ciekawe. ale to było przed wielką pomyłką czyli reaktywacją priest i gniotem w postaci Angel Of cośtam hehehehe. jego solowy zespół to dopiero była miazga
a co do wyjca z huntera to faktycznie dużo partii ze śpiewem związanych to on tam nigdy nie miał i pewnie mieć nie bedzie wiec raczej fałszować tyż nima gdzie
8)
Jorn Lande z okresu występów w Masterplan to dopiero klasa. ani jednego fałszu na koncercie Masters Of Rock w Czechach. powtarzam. ani jednego fałszu!! a partie wokalne może wybitne to nie ale na bardzo wysokim poziomie
Dodano: 2007-03-14 00:17
| slatanic napisał(a): |
|
Jorn Lande z okresu występów w Masterplan to dopiero klasa. ani jednego fałszu na koncercie Masters Of Rock w Czechach. powtarzam. ani jednego fałszu!! a partie wokalne może wybitne to nie ale na bardzo wysokim poziomie |
slatanic ty już być cicho nawet o tym chopie niewspominaj bo to jest tak fenomenalny wokalista że tu nawet niema o czym dyskutowac już sie metalmani nieumie doczekac by go usłyszeć live
Dodano: 2007-04-24 18:20
<mysli>
Mi sie podoba wokal Chestera Benningtona, Tila, Jonathana Davidsa....no i jeszcze Davida z Disturbed
gorzej byc nie moze.... no chyba ze zacznie padac deszcz
Dodano: 2007-04-25 08:04
KoRn no nie ten wokalista skrzeczy moim zdaniem jak zażynana świnia, a Disturbed mogę posłuchać ale te wokale są takie... pospolite... i za bardzo się nie wyróżniają.
"Kto ma miękkie serce, musi mieć twardą dupę"
niejest tak zle z kornem hmm Dodano: 2007-04-25 22:56
no np dave musain z megadeth uwielbiam jego wokal pozatym np Sal LoCoco z sworn enemy disturbed da sie słuchac fakt wokal niejest doskonaly ale niezly no i gosciu z killswith'a tez jest dobry zapomnialem jak on ma nieleza mi8 texty troche hhhehehe
------
Mustain :)
Nie dubluj postów, korzystaj z edycji postów.
Sugerowałbym też przeczytanie wątku od początku, bo o Davie była już mowa jednak, rozumiem, że to Twój typ i chcesz o tym poinformować.
I pisze się Mustaine :wink:
Z
If there's a new way I'll be the first in line But it better work this time Can you put a price on peace?
Dodano: 2007-04-26 11:50
Ville Valo ( HIM ) :lol:
zartuje oczywiscie
Disturbed - calkiem calkiem
J. Gordon !
Hmm...Wokalisci : Riverside, Coma, COF, hmm dalej nie przychodzi mi nikt do glowy
Ale znalazlo by sie troche tego :)
Corey Taylor Dodano: 2007-04-28 13:02
Corey Taylor ze Slipknot Chester Beninghton z LP (CHOCIAŻ TO NU-METAL) :twisted: 
aVe
Dodano: 2007-04-28 13:06
| Kirke_Femme_Fatale napisał(a): |
| Ville Valo ( HIM ) :lol:
zartuje oczywiscie
J. Gordon ! Hmm...Wokalisci : Riverside, Coma, COF, hmm dalej nie przychodzi mi nikt do glowy Ale znalazlo by sie troche tego :) |
Ville Valo głos ma ładny ale piosenki tandetne ;'p
Dodano: 2007-04-28 20:13
| Saithis napisał(a): |
| [quote:cc935e2d9d="Kirke_Femme_Fatale"]Ville Valo ( HIM ) :lol:
zartuje oczywiscie
J. Gordon ! Hmm...Wokalisci : Riverside, Coma, COF, hmm dalej nie przychodzi mi nikt do glowy Ale znalazlo by sie troche tego :) |
Ville Valo głos ma ładny ale piosenki tandetne ;'p[/quote:cc935e2d9d]
taaaaa... ciekawe czy umiałabyś napisać takie teksty.... już to widzę...
-----
noooo... pochwal się swoim głosem.......
Po pierwsze, nie pisz posta jednego pod drugim (opcja "edytuj", skorzystaj z niej jak chcesz coś dopisać).
Po drugie, bez takich uwag do użytkowników, po co to komu. Zamiast dogryzać innym sama byś wniosła coś do rozmowy.Trochę kultury.
Z
Rozczarowanie to bardzo paskudne uczucie, czasami lepsze jest puste mieszkanie.
Dodano: 2007-04-29 12:04
Najlepszy meski wokal ma wokalistka Arch Enemy :rotfl: :evil: :evil: :lol: :lol:
Dodano: 2007-04-30 21:53
Własnie, że Valo ma ładny głos.
Poza tym:
Alexander Veljanov
Tony Kakko
Paweł Grzegorczyk
Nick Cave
Jyrki69
Dodano: 2007-05-03 12:09
Free Dominguez ( Kidney Thieves ) - jeden z moich ulubionych wokali. Dlaczego ? - nie potrafię teraz tego opisac ;]
http://www.freedominguez.com/WEB/_MG_3263.jpg
najlepszy męski wokal Dodano: 2007-05-04 15:47
Moim zdaniem Paweł Grzegorczyk :twisted:
pozdro