Dodano: 2007-05-01 15:35
Choć już był wymieniony ale ja się jeszcze na temat nie wypowiedziałem to moim ulubieńcem jest - Richie Blackmore za całokształt :wink: . Wraz Tonny'm Iomi i Eddy'm Van Halenem tak naprawdę rzucili podwaliny pod metalowy styl grania na gitarze.
Z niezłych gitarzystów grających metal to zapomniano tu chyba James'a Murphy'ego. Bardzo pana lubię zwłaszcza za dokonania z Death, Obituary i Testament (czytaj płyta "Low" i koncertówka "Live at the Filmore") ale solowe też nie były najgorsze :wink: .
A Pat'a Metheny z tą ok. 40 strunową gitarą to trzeba usłyszeć i zobaczyć na żywo. Naprawde robi wrażenie :twisted: :!: .
Keep Talking...
Dodano: 2007-05-14 09:42

"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2007-05-14 12:37
Dobre KostusZku, dobre. Jednak chciałbym jako moderator nadmienić, że owo forum to nie komiks i preferowałbym raczej klasyczną dysputę na temat wioślarzy, niż wklejanie kolorowych obrazków.
Z
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Dodano: 2007-05-14 13:14
| zet napisał(a): |
| Jednak chciałbymjako moderator nadmienić, że owo forum to nie komiks i preferowałbym raczej klasyczną dysputę na temat wioślarzy, niż wklejanie kolorowych obrazków.
Z |
Dodano: 2007-05-14 13:22
Wiem, wiem, ale to tak profilaktycznie zwróciłem uwagę, cobyś Ty oraz inni użytkownicy nie zapędzili się w tym kierunku za bardzo :wink:
Dodano: 2007-05-14 13:29
Spokojna Twoja Mod :twisted: Czy Ty widziałeś żeby ja kiedyś coś ten tegeś na forum :wink: :twisted:
Czy ktoś tu kiedyś wymienił Nergala jako świetnego gitarzyste? No niesamowicie facet charuje nad swoimi kompozycjami i byle czego u nas nie produkuje. Nie ma to jak zdrowy, pożywny, krajowy produkt naturalny :twisted:
Dodano: 2007-05-14 14:14
| KostucH napisał(a): |
| Spokojna Twoja Mod :twisted: Czy Ty widziałeś żeby ja kiedyś coś ten tegeś na forum :wink: :twisted: |
Nieeeeee, no coo Tyyyyyyy, wcale :wink:
A o Nergalu już tu chyba była mowa :wink:
Ja z kolei zarzucę dwoma nazwiskami, które według Was pewnie nie będą tu absolutnie pasować, mimo to uważam ich za wspaniałych gitarzystów, którzy niejedno to muzyki wnieśli:
Kieth Richards, chociaż on również był już chyba kiedyś tu wspominany oraz Rou Reed :!:
Obaj ci gitarzyści mają niesamowite wyczucie muzyczne i wspaniale wprowadzają w klimat. A to delikatną balladką, a to ostrzym przesterowanym dźwiękiem,. Bardzo ich sobie cenię.