Dodano: 2009-05-27 14:23
Dokładnie i o to mi cały czas chodzi właśnie :D nie myśleć w związku tylko o sobie wyłącznie,oczywiście jestem za związkiem partnerskim na który to pracują obie strony 8)

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2009-05-27 18:42
o toto, dokładnie .... :)
I tak nawiasem tak sobie myślę:
Jeśli się zdecydujesz zmienić ...
Jeśli zdarzy Ci się jakaś tragedia, a ten ktoś się sprawdzi i wesprze w trudnych chwilach to super.
Ale jeśli zawiedzie i się rozstaniecie... a Ty taka/i zmieniona dla Niego/Jej...
Gdzie będziesz prawdziwa/y Ty?
Nie mogę i nikt inny nie może nauczyć Cię życia. Ale wiem jedno, życie każdego jest jak walka dwóch wilków. Jeden wilk jest dobry i szlachetny, a drugi zły... Zwycięży ten, którego będziesz karmić.
Dodano: 2009-05-27 18:48
| Driada napisał(a): |
| o toto, dokładnie .... :)
I tak nawiasem tak sobie myślę: Jeśli się zdecydujesz zmienić ... Jeśli zdarzy Ci się jakaś tragedia, a ten ktoś się sprawdzi i wesprze w trudnych chwilach to super. Ale jeśli zawiedzie i się rozstaniecie... a Ty taka/i zmieniona dla Niego/Jej... Gdzie będziesz prawdziwa/y Ty? |
Nie mówimy tutaj o przybieraniu masek karnawałowych tylko o poprawie swojego postępowania, co ma służyć ogólnie nam niezależnie od tego, czy rozstaniemy się z osobą, dla której decydowaliśmy się na te przemiany.
Dodano: 2009-05-28 13:52
| Vika napisał(a): |
ah tam, nasz Kochany Kostuś nie ma dziś humoru widocznie, może wstał lewą nogą ![]() |
Tak, przyznaje się bez bicia, że miałem trochę wybuchowy nastrój. Przepraszam, że na Ciebie tak naskoczyłem, trochę przesadziłem :roll:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2009-05-28 14:15
| GoopiaPeezda666 napisał(a): |
| A ja wiem, że jeśli się trafi na kogoś z kim nas łączy prawdziwa miłość to należy pracować nad sobą tak, by ta osoba przy nas była i chciał być. Oczywiście wszystko powinno się odbywać obopólnie. |
Mówią, że do 3 razy sztuka...mi sie udało dopiero za 5-tym :D...hmmm a może sie powinnam cieszyć że tak w miare szybko bo już cierpliwośc do facetów traciłam. Zresztą za każdym razem jak mi sie związek rozpadał to mówiłam że sie na kobietki przerzuce...no ale jakoś nie moge
Dodano: 2009-05-28 15:01
No fakt, czasem warto nad sobą popracować, ale też nie mogę zgodzić się na to, żeby dla faceta zmieniać właściwie wszystko. W moim przypadku głównie chodziło o to czego słucham, z kim się spotykam, jak się ubieram, właściwie nie trafiłam jeszcze na faceta który widziałby świat podobnie do mnie. Ktoś może powiedzieć, że przeciwieństwa są fajne, że można poznać coś nowego, ok, ale niech ta druga osoba nie wciska na siłę swoich przyzwyczajeń, poglądów itd.
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Dodano: 2009-05-30 15:47
Miłość obecnie jest dla mnie czymś obcym po 2 zawodach i rozstaniach czekam na tego Ksieciunia z Bajki który będzie dla mnie Idealny na Męża i ojca moich dzieci ;D
A w miłość to za bardzo nie wierzę... Może ją przeżyłam ale co mi po tym zostało tylko bolesne wspomnienia...
Dodano: 2009-05-30 19:00
KOCHANI :!: PRAGNĘ WAM ZAANONSOWAĆ, IŻ ISTNIEJE TAKI TEMAT JAK ...czym tak naprawdę jest miłość... I W NIM ZALECAŁBYM DALSZĄ KONTYNUACJĘ.
Niniejszym pragnę też poinformować, iż likwidacja tego tematu nastąpi za 48 godzin więc macie czas spokojnie się przeprowadzić :)
MOD
"God made me a cannibal to fix problems like you."