Dodano: 2006-12-19 16:20
Sie kobito nieprzejmuj niema co sie bać wystarczy troche wiary że bedzie dobrze i all napewno bedzie dobrze a po za tym to sie usmiechni i se zapomni o tych rzeczach strasznych :) no!
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Dodano: 2006-12-19 16:39
| Diabolek napisał(a): |
| -wody, to z dziecinstwa zostalo.
-tlumow to takie pierwsze co mi na mysl przychodza;] |
Tłumów? Witam w klubie :D
Też nie przepadam jak się ktoś o mnie ociera, blee, ale alkohol "pomaga"
Poza tym przeraża mnie i fascynuje pewna nieprzewidywalność zachowań ludzi w grupie. Tu dopiero wyłażą z człowieka instynkty "ludzkie", co by nie obrażać zwierząt
!!! Jest co oglądać, ale lepiej nie być podmiotem...
Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!
Dodano: 2006-12-19 17:32
tłumu to ja się zasadniczo nie boję, chyba, że zaczynam się dusić.... boję się, że całkowicie się załamię,.....
Dodano: 2006-12-19 20:12
Boje się panicznie duszenia się... ;/
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Dodano: 2006-12-20 15:08
to wyobraź sobie, że z nerwów zaczynasz cały się trząść... dusisz się... jest Ci cholernie słabo i nie możesz się uspokoić...
Dodano: 2006-12-20 20:28
Lęk. Nie konkretny strach przed czymś, nic związanego z adrenalną... Tylko lęk - przerażenie, panika, bezsilność, przytłoczenie, zagubienie, niepewność, brak kontroli... gdy go nie ma, wydaje się absurdalny, ale czasem się pojawia (Pod wpływem bardzo złych przeżyć? Braku nadzie? Rozpaczy? Wyparcia? .......) i wtedu powoduje fobie...
Przynajmniej miałam tak w dzieciństwie... I namiastka tego wraca w obliczu czyjejś śmierci... Czyjejś oczywiście, nie mojej. I czasem mam takie coś... Czasemtrasznie sie boję, że umrze moje ukochane zwierzątko - co jest akurat uzasadnione...
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Dodano: 2006-12-20 20:58
| Narea napisał(a): |
| to wyobraź sobie, że z nerwów zaczynasz cały się trząść... dusisz się... jest Ci cholernie słabo i nie możesz się uspokoić... |
Z nerwów mi sie nie zdarza... miałem na myśli czynniki zewnętrzne.
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D