Dodano: 2006-10-22 16:23
dziwne... Ja samolotem nigdy nie lecialam ale chyba nie miala bym problemu, tak ogunie to chyba nie mam takiej prawdziwej fobi .. Nie wiem czemu zawsze się traktorów balam ale to sie chyba nie zalicza :?
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Dodano: 2006-10-22 16:38
albo jak stoisz na światłach i obok podjeżdża taaaaaki wielki TIR lub autobus... nie, żebym się strasznie bała, ale taki dyskomfort mnie opanowuje....:/
Dodano: 2006-10-22 18:47
Mnie kiedyś autobus zahaczył lekko lusterkiem :D Tylko poczułem ale dziwne to uczucie jest. Żaden dyskomfort chyba raczej bardziej się sie zdziwiłem.
"You gotta put your faith in a loud guitar..."
Dodano: 2006-10-22 19:30
| Nightcreature napisał(a): |
| Mnie kiedyś autobus zahaczył lekko lusterkiem :D Tylko poczułem ale dziwne to uczucie jest. Żaden dyskomfort chyba raczej bardziej się sie zdziwiłem. |
Miłem całkiem podobną sytuację..
Ja chyba najbardziej obawiam sie samotności - bardziej w sensie odrzucenia, niż w sensie realnego braku ludzi, ale..
Brrrr..
Dodano: 2006-10-23 15:37
... umierać w samotności.... dla mnie nie do pojęcia.... i jeszcze zimno.... a jak mi jest zimno i jestem sama, całkowicie, opanowuje mnie niemoc i.... nie, nie da rady tego opisać, jak się trzęsę i dostaję drgawek... histeria przychodzi nie wiadomo skąd i kiedy....
Dodano: 2006-10-23 15:57
Wy tu o śmierci a ja odwrotnie, co powiecie na strach przed ciążą? albo niemowlętami? Moja kumpela miała coś takiego, nawet na seks jej ochota przechodziła - paraliż na samą myśl, a na widok dzieci robiło jej się słabo...
Niezłą miała wtedy jazdę :)
Podobno faceci też tak miewają...
Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!
Dodano: 2006-10-23 15:58
Dodano: 2006-10-23 16:02
za to jej facet poznał wszystkie możliwe (i nie możliwe) metody antykoncepcji, łącznie z jakimiś bzdurnymi kalendarzykami (tzw. rosyjską ruletką)
:lol:
Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!
Dodano: 2006-10-23 16:04
Dodano: 2006-10-23 17:42
A taki paniczny stres najcześciej prowadzi właśnie do ziszczenia fobii.. (;
Taka odrobina stresu, dla tak cudownych chwil - niesamowite jak fobie potrafią odebrać nam takie piękne chwile życia, hehe.. [;
Dodano: 2006-10-23 17:49
bezsprzecznie i absolutnie - tak :D w szczególności jeżeli chodzi o pewne sfery naszego życia :twisted:
Dodano: 2006-11-10 13:09
Boje się odkurzaczy, kosiarek i traktorów.. O_o
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Dodano: 2006-11-12 14:25
A ja spojrzenia moje byłego
I psow sie boje .. tych więkrzych szczegolnie :?
Dodano: 2006-11-13 00:56
Fobie N : pajaki, wielkie łyse dresy, ciemne oraz zamkente pomieszczenia bez okien, obawa przed dostaniem paly z matmy i biologii, "Klatwa" , "Ring".
A tak to jestem odwazna i sie niczego nie boje! :wink:
Bo nie można byc w życiu miętkim, ino twardym trza byc! :twisted:
Dodano: 2006-12-13 14:24
J asię boję lasu nocą, a zwłaszcza, że u nas w lesie kręcą sie naromani i jacyś żule. Brr...
"Kuka voi itsensa voitaa, ei koskaan havia..."
Dodano: 2006-12-13 14:35
a ja sie biedy boje jak jasna cholera bo bez kasy ani rusz i tego, że kiedyś moge być głuchy i nie usłysze jak minęło mi życie gdy do ucha będzi mi to szeptać śmierć hehehehehe
poniosło mnie znowu
Dodano: 2006-12-13 17:18
O właśnie ja się jeszcze boje morderców ^^. Że przyjdzie jakiś i mnie zadźga nożem :D.
"Kuka voi itsensa voitaa, ei koskaan havia..."