Dodano: 2006-09-18 14:26
| Gwynbleidd napisał(a): |
| To dobrze, że nie boisz sie takich, które pcheł nie mają. Może to jest więc lęk przed pchłami a nie przed psami? :wink: |
Uroczy złośliwiec :twisted:
Bezpchłowych tez sie boję
Dodano: 2006-09-18 16:58
-boje sie pająków
-boje sie że niedługo mi jakieś blachary z osiedla *** bo sie coraz agresywniejsze robią jak mnie widzą
-boje sie starych obleśnych facetów którzy czsem zaczepiają panny na ulicach
-boje sie dużcyh wysokosci >____<
jestem na www.myspace.com/xxmad_crowxx i na fotce pod nikiem missyxxlouve więc poszukajcie jak chcecie coś wiedzieć o mnie
Dodano: 2006-09-18 17:19
a ja się boje ciasnych zamknietych pomieszczeń... wywołują u mnie panikę... ale o dziwo windą jeżdżę i nic mi nie jest...
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Dodano: 2006-09-18 17:37
Ty się Hexe powinnaś moją winda przejechać :) Nie dość, że na 10 piętro wlecze się niesamowicie, to jeszcze co chwila się zacina i zamyka szczelnie jak kombinezon nurka :)
Nawrót wszelkich fobii gwarantowany :twisted:
Dodano: 2006-09-18 19:18
oj jeździłam już tak różnymi windami że nie robią na mnie wrażenia... :twisted:
ale Jaskinia Mroźna (lodowa czy jaj jej tam) zrobiła na mnie piorunujące wrażenie...
Dodano: 2006-09-18 22:12
hmmm ja znam taką windę że mało kto nie nabawiłby się stracha...coś na zasadzie nade mną błękit nieba...przede mną rozległa równina a pode mną ubita ziemia...trzęsąca sie na wszystkie strony klatka powoli sunąca po ścianie budynku a jako urozmaicenie przy wysiadaniu było przeskakiwanie przez ok pół metrową przepaść która miała ze 100 metrów...wrażenie gwrantowane...
Dodano: 2006-09-19 08:47
| astarot napisał(a): |
| hmmm ja znam taką windę że mało kto nie nabawiłby się stracha...coś na zasadzie nade mną błękit nieba...przede mną rozległa równina a pode mną ubita ziemia...trzęsąca sie na wszystkie strony klatka powoli sunąca po ścianie budynku a jako urozmaicenie przy wysiadaniu było przeskakiwanie przez ok pół metrową przepaść która miała ze 100 metrów...wrażenie gwrantowane... |
od samego czytania zakręciło mi się w głowie :twisted:
Dodano: 2006-09-21 00:41
a ja sie boje małych pomieszczeń.... to chyba jakaś klaustrofobia jest
na samą myśl o np. namiocie 2-osobosym z Biedronki mnie telepie i ścika w żołądku... 8O 8O strach pomyśleć jakby kazali mi sie schować w szafie
łooooooooooo............ 8O
Dodano: 2006-09-21 10:40
DarkMona, to Ty chyba w chowanego sie nigdy nie bawiłas :lol:
.
Dodano: 2006-09-21 10:53
| Harlequin napisał(a): |
| DarkMona, to Ty chyba w chowanego sie nigdy nie bawiłas :lol: |
Się bawilam, się bawilam..........
ta fobia jakoś do mnie przyszla z wiekiem.....
teraz w chowanego się już nie bawie........ 8)
Dodano: 2006-09-21 17:50
ciemno, zimno, wąskie schody, ślisko, strome te schody a ja pod wpływem i bujało - noc polaków na promie i wyjście na pokład. mój strach mnie puknął w tył dyńki i gdyby nie wpływ to ciężko by było.... jeszcze się trzęsę jak o tym pomyślę...
Dodano: 2006-10-06 22:25
oj.. ja bym nie chciala miec klaustrofobi bo w malych napiotach moze byc bardzo przytulnie i seksowanie z kims faaajnym :) a w szafie zawsze siedze jak mam dola i wyplakuje sie w ubrania .. lubie male ciemne miejsca .. :lol: .. ale za to boje sie ludzi.. tzn nie w pelnym tego slowa znaczeniu.. ale nie ufam ..
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Dodano: 2006-10-18 20:03
No penwie . ja tam lubie ciaaasne miejsca :) Kiedys balam sie ciemnosci a teraz im ciemniej tym lepiej :twisted: :wink:
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Dodano: 2006-10-18 21:00
Ooo to nie nie .. nie to.. u mnie w szkole mozna takiej fobi dostac .. zwlaszcza jak sie idzie pod prąd .. :roll: