Castle Party 2009. Strona: 1

Castle Party 2009 Dodano: 2009-03-05 17:03

Jeśli chodzi o skład to jak dla mnie zapowiada się pyszna uczta:-D

In these days I’m breathing stone

Dodano: 2009-03-05 17:18

Dla mnie poza Front 242, Covenant ,Psyche nie ma nic szczegolnego jak zwykle masa drugoligowcow ktorych koncerty przejda bez wiekszego echa poki co ja mam w planach tylko jeden dzien z Frontem 242 w rolach glownych , a poza tym mysle nad wyjazdem na Amphi Festival 8) 8)

Dodano: 2009-03-05 17:36

Front muli pałe :wink: ja wtedy wycofam się do klubu hehe

Dodano: 2009-03-05 17:49

Za to co napisales absolutnie nalezy ci sie dozywotni zakaz wstepu na Castle Party jesli masz zamiar czepiac sie Frontu 242 to pisz z sensem chociaz a Fakt jest taki ze to najwieksza gwiazda tej edycji i najbardziej oczekiwany wystep 8) 8)

Dodano: 2009-03-05 18:27

Co by nie było i tak jest klimat... Nie bardzo lubię elektronicznśą odmianę gothyku ale i tak jade co roku. A co do zyczeń... Poprosze Fields Of The Nephilim

Dodano: 2009-03-05 18:33

ja chyba w tym roku zamiast CP pojade na WGT i amphi i tyle

"everynight i cast my spell and i wish upon a star.."

Dodano: 2009-03-11 12:34

janciovodnik napisał(a):
A co do zyczeń... Poprosze Fields Of The Nephilim

Piwo dla tego pana!
A tak poza tym to ja bym chciał XotoX-a ;]
Na tą edycję na 100% będę dal mnei eni ma innej opcji szykuje się naprawdę ciekawa edycja.
Ja tam najbardziej szykuję się na KMFDM będzie trzeba trochę potańczyć ;]
Kasa już się zbiera na deamony i wstęp xD

Kto nie umie przysiąść na progu chwili, puszczając całą przeszłość w niepamięć, kto nie jest zdolny trwać w miejscu jak bogini zwycięstwa, nie doznając zawrotu głowy ani lęku, ten nigdy nie dowie się, czym jest szczęście. -Frederyk Nietazsche

Dodano: 2009-03-11 13:56

O Xotoxie to mozemy sobie pomarzyc....... :cry: :cry:

Dodano: 2009-03-11 15:08

Penelopka napisał(a):
ja chyba w tym roku zamiast CP pojade na WGT i amphi i tyle

Widzialas kurs euro? Wiesz ile dziennie pochlania pobyt na Amphi zakladajac ze cos zjesz i cos wypijesz?

Dodano: 2009-03-15 23:07

Szykuje się jakiś autobus DP na Castle? Jeśli byłaby też możliwość podłączenia się do kogoś w wynajmowaniu pokoju to się zgłaszam. Jedna osoba. Ja :D.

Dodano: 2009-03-15 23:11

Szykuje sie. Tradycyjnie Doktor wrzuci info.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2009-03-16 11:53

Poltergeist napisał(a):
Za to co napisales absolutnie nalezy ci sie dozywotni zakaz wstepu na Castle Party jesli masz zamiar czepiac sie Frontu 242 to pisz z sensem chociaz a Fakt jest taki ze to najwieksza gwiazda tej edycji i najbardziej oczekiwany wystep 8) 8)

Dla mnie to żadna gwiazda, byłem zdziwiony że w ogole coś takiego dali jako główny koncert, zwłaszcza że mamy prawdziwą gwiazdę jaką jest DoD. Widzisz zatem jak takie rozumowanie jest subiektywne :D

Rzadko tu bywam, ale panny modelki zapraszam na: www.dryp.maxmodels.pl

Dodano: 2009-03-16 13:44

ja też powinnam się pojawić na CP ;] i jak dla mnie to największą gwiazdą będzie Diary of dreams:) choć z przyjemnością wysłucham Deathcamp project, artrosis..

Muzyka jest jak sen. Przy niej odpoczywasz...