Gdybym wygrał w totolotka. Strona: 1

Gdybym wygrał w totolotka Dodano: 2009-02-28 12:34

Mama tata albo babcia na pewno gra więc warto być przygotowanym Co byś zrobił gdybyś wygrał w totolotka 10 milionow? Sfinansował przedszkola, oddał głodującym dzieciom w afryce a moze wspomógł głodujących artystów?

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2009-02-28 12:49

Jako egoista najpierw zadbał o siebie :) Kupił mieszkanie i wybrał w podróż marzeń. A resztę zainwestował, żeby zapewnić sobie dostatnie życie :)

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Dodano: 2009-02-28 12:56

Hmm.
Ja bym kupiła hotel :)
Zrobiłabym miejsce dla dzieci mieszkańców i pracowników, oddawałabym porcje niewykorzystywanego jeddzenia do jakiejś jadlodajni (w Polsce też głudują) i zapraszałabym różnych młodych, nieznanych artystów do przedstawiania swoich umiejętności.
Wymogi spełnione?
I troska o innych i o siebie 8)

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Dodano: 2009-02-28 13:01

jezeli bym wygral z jakies 30 milionow kupilbym sobie wlasna wysepke zbudowal tam jakas wille w starym stylu i robil tam mega imprezy i koncerty:D

Dodano: 2009-02-28 13:03

Przy okazji - to dzisiaj kumulacja jest?

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Dodano: 2009-02-28 13:23

6mln do wygrania

ja bym sobie wkońcu kupił swoje mieszkanko :)a z resztą kasy? nie mam pojęcia..

Fuck Redemption, Fuck Damnation, Stop being perfect, lets evolve

Dodano: 2009-02-28 13:50

dzisiaj wysłałem ,jutro napiszę co z kasą zrobię

Dodano: 2009-02-28 14:04

Przede wszystkim nie sponsoruje Rydzyka (ma współudział w totku) , ale gdyby mi skądś spadło sporo kasy to wybudowałabym szpital dla zwierząt, ale to marzenie nie do spełnienia. Bardziej realne, to domek gdzieś za wielkim miastem, pełen kotów i psów
Fajnie byłoby też mieć spokój, że konto nie jest puste

Dodano: 2009-02-28 14:18

Dom, auto, wiolonczela, fortepian, skrzypce, jakiś obraz Salvadora Dali i mnóóóóóóstwo książek :D

(no dobra z tym obrazem to trochę przesada, nie wiem czy mimo takiej kupy kasy byłoby mnie stać na niego )

"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."

Dodano: 2009-02-28 14:32

Wampgirl (Anciliae)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

CrommCruaich napisał(a):
Jako egoista najpierw zadbał o siebie :) Kupił mieszkanie i wybrał w podróż marzeń. A resztę zainwestował, żeby zapewnić sobie dostatnie życie :)

Oooo :d Jeszcze zainwestowałabym w siebie: jakieś spa, masaże, relaks itp Część pewnie na schroniska dla zwierząt i na cele charytatywne.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Dodano: 2009-02-28 23:00

wykupiłbym fotkę.pl i banował za mordy wszystkie kiczowate kabany i leszcze :wink:

potem kupiłbym se jakieś bajery do gitary, parę płyt i jakieś spoko nowe ciuchy

resztę oddałbym mojej bejbe 8)

sphinxia napisał(a):
wybudowałabym szpital dla zwierząt, ale to marzenie nie do spełnienia. Bardziej realne, to domek gdzieś za wielkim miastem, pełen kotów i psów

w takim wypadku ja otworzyłbym alternatywny ośrodek gdzie wykupywałbym te wszystkie bezużyteczne stwory, usypiał i mielił przerabiając na paszę dla użyteczniejszych jak np psy pilnujące obejść 8)

Dodano: 2009-02-28 23:22

Paskievicz napisał(a):

[quote:5a0c33977b="sphinxia"]wybudowałabym szpital dla zwierząt, ale to marzenie nie do spełnienia. Bardziej realne, to domek gdzieś za wielkim miastem, pełen kotów i psów

w takim wypadku ja otworzyłbym alternatywny ośrodek gdzie wykupywałbym te wszystkie bezużyteczne stwory, usypiał i mielił przerabiając na paszę dla użyteczniejszych jak np psy pilnujące obejść 8)[/quote:5a0c33977b]

Jesteś bez serca, ale to nie dziwne, bo każdy facet tak ma. No, prawie każdy...

Bezużyteczny stworze :twisted:

Dodano: 2009-02-28 23:42

Urządziłbym w domku zbrojownie z prawdziwego zdarzenia. W wypadku ogromnej wygranej zebrałbym i wyposażył armie najemników i zaprowadził pokój na bliskim wschodzie, lub zrównał z ziemią Kreml:)

"Hakuna Matata"

Dodano: 2009-02-28 23:50

zapewniła bym mojemu dziecku odpowiednie warunki na rozwijanie, jego zainteresowań a resztę przeznaczyła bym dla ludzi naprawdę potrzebujących

Żyj i pozwól żyć innym; tak jak ty nie lubisz kiedy ktoś narusza twą przestrzeń życiową tak ty nie ładuj się na siłę w życie innych!!!

Dodano: 2009-02-28 23:53

grucha napisał(a):
Urządziłbym w domku zbrojownie z prawdziwego zdarzenia. W wypadku ogromnej wygranej zebrałbym i wyposażył armie najemników i zaprowadził pokój na bliskim wschodzie, lub zrównał z ziemią Kreml:)

Dobre
Bliski wschód też bym zrównała z ziemią. Ci ludzie to i tak bezmózgie yeti