Żywiołak - Nowa Ex-Tradycja. Strona: 1

Żywiołak - Nowa Ex-Tradycja Dodano: 2009-01-13 04:48

Psychoteka powala 8), no ale reszta też jest niezła takie np. Wiły, Oko Dybuka czy Czarodzielnica :wink: :twisted:

carpe diem

Dodano: 2009-01-13 16:36

Jak dla mnie chyba jeden z najgorszych (zaraz po Wojnarze) pogańsko słowiański gniot

Dodano: 2009-01-13 17:27

ojej, nareszcie będę mogła posłuchać niektórych genialnych kawałków [np. 'latawce' czy 'czarodzielnica'] bez konieczności udawania się na koncert ^^

life * is a state * of mind

Dodano: 2009-01-13 18:44

Rochu napisał(a):
Jak dla mnie chyba jeden z najgorszych (zaraz po Wojnarze) pogańsko słowiański gniot

może tak jakiś argument, hę?

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2009-01-13 19:21

Rochu napisał(a):

No, lekko przesadziles. O ile caly tzw poganski black metal i jego elektroniczne okolice to rzepolenie i brak umiejetnosci, to Zywiolak jednak nalezy do innej bajki. Zywiolakowcy graja na klasycznych instrumentach i maja pojecie o muzyce folkowej.

Dodano: 2009-01-13 20:09

dawno nie pojawiło się coś tak interesującego na naszej scenie, mam nadzieję że i w szczecinie będzie jakiś koncert, to znaczy psychoteka :wink:

Carpe jugulum

Dodano: 2009-01-13 21:14

No cóż, byłem na dwóch ich koncertach i takiego fałszu [czyt. ciągłego krzyku dwóch bab] przepełnionego tak beznadziejnymi tekstami nie słyszałem dawno. Chęć pokazania się tego zespołu na takim gniocie jak Eurowizja o niczym dobrym też nie świadczy. Amen.

Dodano: 2009-01-13 21:23

byłam na koncercie nie raz i bardzo, bardzo mi się podobało; dobry zespół, dobra muzyka, świetny klimat :) co do tekstów: kilka wpadek jest, ale bez przesady (i mam nadzieję Rochu, że nie mówiłeś "beznadziejne teksty" na Leśmiana, którego też przecież śpiewają :wink: )

"wybrednie w różach wymarzając kolor czarny"