Wokalista Gorgoroth HOMOSEKSUALISTĄ!!! Dodano: 2008-11-08 17:03
Oto co wczorajszego wieczora wyczytałamna Lansiku.pl 8)
Wokalista hardcorowej, norweskiej grupy Gorgoroth, Gaahl przyznał ostatnio, że jest homoseksualistą. W wywiadzie dla niemieckiego magazynu Rock Hard wokalista wyznał, że ewoluowało to u niego w sposób naturalny. Dodał, że nie chce okłamywać fanów i robić ze swojej orientacji seksualnej tajemnicy.
Obecnie Gaahl spotyka się z agentem modelek Danem DeVero. Dla fanow ciężkiej muzyki to może być wstrząs
Czy ktoś z Was mógłby się wypowiedzieć twierdząco bądź zaprzeczyć tej sensacyjnej plotce, która zwaliła mnie (że tak powiem) z nóg??!!
Dodano: 2008-11-08 17:06
1. Gorgoroth to nie hardcore <lol>
to w sumie BM.
2.Nawet jeśli to co? Jego d.. jego sprawa, niech żyje jak chce, w końcu to jego życie.
Dodano: 2008-11-08 17:11
Wiesz większość czytelników Lansika to osoby słuchające popa bądź hip hopa stąd określenie "harcorowej" kapeli, by łatwiej im było skumać klimat :lol:
Dodano: 2008-11-08 17:12
jak gorgoroth to hardcore to ja tez jestem homo :lol: :lol: :lol: <rotfl> :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a szczerze, nie interesuje mnie kto komu gdzie, ale jak mozna tak pomylic gatunki muzyczne, to juz naprawde nie wiem, trzeba w ogole nie orientowac sie w muzyce, ba - ktos chyba nawet z wikipedii nie umie korzystac
tak to jest na komercyjnych, brukowych portalach, nie ma sie co dziwic
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2008-11-08 17:24
| GoopiaPeezda666 napisał(a): |
| Wiesz większość czytelników Lansika to osoby słuchające popa bądź hip hopa stąd określenie "harcorowej" kapeli, by łatwiej im było skumać klimat :lol: |
to nie trzeba robić 'kopiuj/wklej' albo przynajmnmiej rozumieć co się kopiuje i wkleja .
a to że skopiowałaś tekst z takim błędem merytorycznym świadczy o Tobie.
Dodano: 2008-11-08 18:03
| Hipotermia napisał(a): |
| [quote:f855abcf55="GoopiaPeezda666"]Wiesz większość czytelników Lansika to osoby słuchające popa bądź hip hopa stąd określenie "harcorowej" kapeli, by łatwiej im było skumać klimat :lol: |
to nie trzeba robić 'kopiuj/wklej' albo przynajmnmiej rozumieć co się kopiuje i wkleja .
a to że skopiowałaś tekst z takim błędem merytorycznym świadczy o Tobie.[/quote:f855abcf55]
Ojojoj się oburzyło biedactwo... Świadczy o tym, że przytoczyłam dosłownie to co podają polskie media poprzedzając skopiowany nieszczęsny tekst odpowiednim wprowadzeniem. Merytoryczna perfekcjonistko :lol:
Dodano: 2008-11-08 18:04
no jesli to prawda to faktycznie beka. ale mam to w sumie w dupie, angrali pare fajnych kawalkow i chwala im za to, a wokalista moze nawet byc katolikiem byle darl morde.
Dodano: 2008-11-08 18:17
| Hipotermia napisał(a): |
| [quote:d178397e3d="GoopiaPeezda666"]Wiesz większość czytelników Lansika to osoby słuchające popa bądź hip hopa stąd określenie "harcorowej" kapeli, by łatwiej im było skumać klimat :lol: |
a to że skopiowałaś tekst z takim błędem merytorycznym świadczy o Tobie.[/quote:d178397e3d]
no przeciez widac wyraznie że to cytat
dlatego się zbijam z tych "redaktorów" co takie cuda na plotkarskich (i nie tylko) portalach typu o2 czy inne lansiki wypisują
a jak kolega summoned zauwazyl, wazne co kto tworzy a nie z kim i jak sie ***li
Dodano: 2008-11-08 18:27
| minawi napisał(a): |
| [quote:bad03cdeab="Hipotermia"][quote:bad03cdeab="GoopiaPeezda666"]Wiesz większość czytelników Lansika to osoby słuchające popa bądź hip hopa stąd określenie "harcorowej" kapeli, by łatwiej im było skumać klimat :lol: |
a to że skopiowałaś tekst z takim błędem merytorycznym świadczy o Tobie.[/quote:bad03cdeab]
no przeciez widac wyraznie że to cytat
dlatego się zbijam z tych "redaktorów" co takie cuda na plotkarskich (i nie tylko) portalach typu o2 czy inne lansiki wypisują
a jak kolega summoned zauwazyl, wazne co kto tworzy a nie z kim i jak sie ***li
[/quote:bad03cdeab]
Tak tak zgoda ale mnie to trochę zszokowało niezależnie od tego jakie stanowisko zajmuję w kwestii homoseksualizmu ogólnie i byłam ciekawa co Wy szanowni forumowicze o tym powiecie. Nie znam dobrze ich twórczości ale słyszałam, że to jedna z kapel w miarę trzymająca się trzonowych tendencji w BM i po prostu nachodzą mnie różne myśli np. czy grupa nie ucierpi na popularności i czy wokaliście uda się zagrać jakiś koncert bez uszczerbku na zdrowiu :wink: No wiecie jakiś bardziej konserwatywny ex fan, który chciałby dac upust swej goryczy czy coś :lol:
Dodano: 2008-11-08 18:48
zatem tylko czekać aż pojawi się pasek vel paskievicz :lol: albo inny głośny użyszkodnik 8)