Marsze i parady równości. Strona: 2

Dodano: 2008-11-05 19:52

puki nie drą mord pod moimi oknami nie przeszkadzają mi.

Dodano: 2008-11-05 20:23

Na szczęście w mojej wiosce nie ma gejów 8)

W dupie mam motto ;p

Dodano: 2008-11-05 20:30

jak można paradą równości nazwać coś, co właśnie swoim istnieniem ukazuje wszem i wobec, że ktoś jest inny niż wszyscy? ja nie wychodzę na ulicę i nie krzyczę, że lubię chłopców i w sumie mało mnie obchodzi, że oni ich lubią. sami sobie robią krzywdę tak wychodząc na ulicę... tak mi się wydaje.

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Dodano: 2008-11-05 20:51

A no robią robią krzywdę bo przypadkiem mogą jeszcze w mordę dostać :D

W dupie mam motto ;p

Dodano: 2008-11-05 23:01

Raven99 napisał(a):
A no robią robią krzywdę bo przypadkiem mogą jeszcze w mordę dostać :D

niekoniecznie, sporo z nich to wypakowane pompki siedzące na bramkach w dyskotekach 8) lub heavymetalowi fani Halforda w polerowanych ramoneskach :wink:

Dodano: 2008-11-06 01:59

Och tak, pamiętam wiosną 2007 rozgromiłam z chłopakami z NOP-u i mieszkańcami Krakowa takową demonstrację :lol: Może rozgromiłam za wielkie słowo ale nie wpusciliśmy ich na rynek! Każdy człowiek o zdrowym umyśle czuje się zdegustowany patrząc na taki przemarsz osobników o tak że się tak wyrażę ambiwalentnym wyglądzie :lol:

Dodano: 2008-11-06 02:03

Sorki był jakiś error i mi sie sklonował pościk 8)

Dodano: 2008-11-06 09:12

_ina_ napisał(a):
szczerze mówiąc to bez sensu, bo właściwie co im po tym, że raz w roku wyjdą i zrobią paradę, skoro i tak nikt nie wie o co chodzi tym ludziom? widziałam kiedyś taką paradę na żywo, nic innego tylko grupa ludzi raczej zrażających do siebie niż wyrażających głośno swoje myśli. tutaj i tak nie będzie tolerancji, więc po co robić śmietnik.

Dla gejowskich aktywistów grupy typu Młodzież Wszechpolska czy ONR to prawdziwy dar z niebios. Gdyby te skrajne organizacje nie istniały to geje musieliby je wymyślić. Przecież jak taki skin rzuci w paradę kamieniem, to można potem krzyczeć w telewizji, że gejów traktuje sie u nas jak w III Rzeszy.

Forever Begins.

Dodano: 2008-11-06 09:13

GoopiaPeezda666 napisał(a):
Och tak, pamiętam wiosną 2007 rozgromiłam z chłopakami z NOP-u i mieszkańcami Krakowa takową demonstrację

jak na mamusię to niezłe masz hobby :lol:

Dodano: 2008-11-06 13:23

Paskievicz napisał(a):
[quote:8906ec68f2="GoopiaPeezda666"]Och tak, pamiętam wiosną 2007 rozgromiłam z chłopakami z NOP-u i mieszkańcami Krakowa takową demonstrację

jak na mamusię to niezłe masz hobby :lol:[/quote:8906ec68f2]
Panie tego staram się żyć wszechstronnie :lol: chociaż teraz tzn z dniem 09 listopada idę do SM UPR, bo tam mnie jeszcze nie mieli i będę pikietować przeciwko podatkom- już widzę jak uradowany tłum przechodniów niesie mnie pod ratusz skandując nasze hasła 8)