White metal totalna ściema Dodano: 2008-10-27 18:20
wypowiedzcie sie na tym temacie, co sądzicie o tym (sie tak wyraże) podgatunku metalu
bo według mnie to sprzeczne z założeniami które głosi gatunek muzyczny pod tytułem METAL! Totalna ŚCIEMA! :evil:
Dodano: 2008-10-27 18:25
czy pod nazwą White metal kryje się chrześcijański syf zwany unblack metal!!! No bo ten właśnie gatunek przeczy założeniu muzyki black metalowej.
W dupie mam motto ;p
Dodano: 2008-10-27 18:26
ogólnie pierwsze słyszę 8)
tzn. że członkami zespołów są albinosi? :lol: :lol: :lol:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2008-10-27 18:30
| minawi napisał(a): |
| ogólnie pierwsze słyszę 8)
tzn. że członkami zespołów są albinosi? :lol: :lol: :lol: |
Uczepiłeś się wyglądu tych muzyków, ja nie wiem :D
W dupie mam motto ;p
Dodano: 2008-10-27 18:43
Fakt sorry koleżanko 8)
W dupie mam motto ;p
Dodano: 2008-10-27 18:50
luz 8)
a uczepiłam się, no bo jakby nie patrzeć - "white" odnosi się do koloru a to jest postrzegane raczej wizualnie :wink: oczywiście, to był żart o albinosach, ale chyba aż tak dobitnie nie muszę tłumaczyć ironii 
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2008-10-27 18:53
| Cytat: |
| tzn. że członkami zespołów są albinosi? |
dokladnie tak, tak samo jak blakmetal graja murzyni :wink:
------------
Partia-Adam West
united we stand divided we fall
Dodano: 2008-10-27 18:56
dla zasady jestem przeciwko, takim chrześcijańskim popierdówką - przykład z albinosami nie jest zły w końcu Ci ludzie są ponad wszystko 8)
Gadajcie do rzeczy Kochani, a nie pitolcie o niewinnych albinosach :wink: Proponowałbym także zachować pewną tolerancję religijną :)
nie miewam dobrych nastrojów !
Dodano: 2008-10-27 18:59
Ja myślę że to rasa czysto aryjska stworzyła ten gatunek 8)
W dupie mam motto ;p
Dodano: 2008-10-27 19:31
Chrześcijanie niech sobie siedzą na tych swoich oazach i pykają na klasykach, od gitar elektrycznych i perki niech się odczepią jak mają o Bogu śpiewać czy tym baardziej wyć :evil:
"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"
Dodano: 2008-10-27 19:34
Jak fajnie grają to czemu nie? Czy szatan, czy Dżisas w sumie jedna bajka.
:)
Dodano: 2008-10-27 19:35
Kurde, niech mi ktoś wytłumaczy co to jest ten cały Łajt metal :wink: ???
Pytanie: co to jest - "665,95" Odpowiedź: szatan z Biedronki:-P
Dodano: 2008-10-27 19:41
| Amneris napisał(a): |
| Jak fajnie grają to czemu nie? Czy szatan, czy Dżisas w sumie jedna bajka. |
Różnica jest taka, że Dżizys to Krajst, a Szatan Antykrajst
poza tym pasuje to jak glan do nosa 8)
"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"
Dodano: 2008-10-27 20:02
white metal zwany unblackmetalem to ruch "muzyków" grających muzykę prochrześcijańską!
Dodano: 2008-10-27 20:25
8O ło matko święta...tylko tyle jestem w stanie powie...ekmmm napisać white- tudzież uniblackmetal(niepotrzebne skreślić) jakoś dziwnie brzmi, nie to żebym nie była tolerancyjna czy coś ale...to jakoś nie współgra razem
Dodano: 2008-10-27 20:32
kiedyś ktoś zasunął link na jakiś filmik o "kościele metalowców" no i to już było takie chodzenie po cienkim lodzie. jak dla mnie naszych 2tm25 czy armii też nie rozumiem. znaczy się tych naleciałości religijnych nie rozumiem, heh, bo jeśli idzie o granie na żywo to armia zrobiła na mnie dość mocne wrażenie
Carpe jugulum
Dodano: 2008-10-27 21:18
| Eye_of_the_storm napisał(a): |
| Kurde, niech mi ktoś wytłumaczy co to jest ten cały Łajt metal :wink: ??? |
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2008-10-27 21:24
akurat jak czytałem posty w tym temacie w słuchawkach zawitał mi behemoth.. i tak sobie wyobraziłem jakby on nagle zaczął 'wrzeszczeć' pozytywnie o religii.. a raczej próbowałem sobie wyobrazić bo wkońcu mi się nie udało :roll:
Fuck Redemption, Fuck Damnation, Stop being perfect, lets evolve