Metallica - Death Magnetic Dodano: 2008-08-17 13:00
po obadaniu paru dzwiekow z nowej płyty ciesze sie jak male dziecko :) Metallica wrocila... nareeeeeeeeszcie :)
"umysł jest jak spadochron, działa tylko wtedy gdy jest otwarty"
Dodano: 2008-08-17 21:12
jak na razie trafiłem na zapisy koncertu , gdzie wykonują "Cyanide" chyba bedzie promował nową płyte tak sadze . Co do kawałka z przykrością musze napisać wrażenie zerowe , zobaczymy co z reszta kompozycji
...and music? Well, it's just entertainment folks.
Dodano: 2008-08-18 06:53
Metallica już nie wróci do klasy jaką reprezentowała kiedyś, teraz jest tylko zlepek motywów robionych na jedno kopyto :|.
Dodano: 2008-08-18 13:29
Musze przyznac, że cena przystępna ... 34 złote
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Dodano: 2008-08-26 07:06
To tutaj możecie sobie zapuścić drugi utwór: http://pl.youtube.com/watch?v=-UNfNpjWz-Y
w sumie to samo co i kiedyś, ale początek fajny :D
Dodano: 2008-08-26 10:51
Lepsze od poprzedniej płyty, ale na pewni nie jest to powrót do korzeni ...
.
Dodano: 2008-08-26 15:39
tak lepiej
ale to juz nie to samo co kiedys
ciekawe jak tam reszta kawalkow?
życie nie składa się z wdechów i wydechów życie to chwile które zapieraja dech w piersi
Dodano: 2008-08-26 18:04
Ja już dawno przestałem sobie wyobrażać powrót tego zespołu do swoich korzeni i bardzo mi to odpowiada.
Mam tylko nadzieje, że na najnowszej płycie pojawią się ze 2 dobre kawałki. "The Day That Never Comes" jest dla mnie jednym z nich więc jeszcze jeden i dorówna "St.Anger".
I'm rolling like a stone... never creep.
Dodano: 2008-08-26 20:04
dla mnie st.anger byl bardzo slaba plytal wiec trudno zeby death magnetic byl gorszy ale po przesluchaniu kilku kawalkow nie widze nic ciekawego.
Dodano: 2008-08-27 16:22
"The Day That Never Comes"? słabe to, raczej nic szczególnego.
"Unforgiven III" ? ..nie słyszałem, ale sam tytuł mnie przeraża, z tą trójką to prawie jak "Moda na Sukces".
| Nenar napisał(a): |
| Musze przyznac, że cena przystępna ... 34 złote |
Przystępna, ale jeśli wziąć pod uwagę, iż im wyższa cena tym większa jakość produktu, nie spodziewałbym się po tym tworze zbyt wiele...
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Dodano: 2008-08-27 16:38
No z ciekawości raczej przesłucham.Ale nie spodziewam się niczego odkrywczego. "The Day That Never Comes" to srednia balladka nic ani szczególnie ciekawego ani poruszającego. A "Unforgiven III" sam się boję
Chociaz jak przeczytałem to w trackliscie to w pierwszym momencie wybuchnełem śmiechem
Coś czuje że płytka nie dorówna nawet "St.Anger" chociaz nawet polubiłem poprzednią płytę. Tak czy siak podsumowując fanatyczni fani i tak będą mieli niesamowitą radochę 8)
"W samym akcie oddania się złu nie ma jeszcze wykluczenia możliwości kochania" Anne Rice "Wampir Lestat"
Dodano: 2008-09-03 23:56
powiem tak - przesluchalem całą plyte i powiem jedno - połączenie master of puppets z cowboy from hell Pantery plus jakies kureskie doładowanie bo w życiu nie grali tak szybko !!!
a ci co pieprzą ze sie metallica wypaliła dostaną tym krązkiem atomowego strzała w ryj :D
(nie jestem fanatycznym fanem bo ich olałem po st. anger calkowicie)
"umysł jest jak spadochron, działa tylko wtedy gdy jest otwarty"
Dodano: 2008-09-04 07:04
| ogru napisał(a): |
| Metallica już nie wróci do klasy jaką reprezentowała kiedyś, teraz jest tylko zlepek motywów robionych na jedno kopyto :|. |
EMO!!!!!!!!!! 8) silence, I'll kill you !
Dodano: 2008-09-04 08:58
Właśnie przesłuchałem po raz pierwszy no i jestem pod wielkim wrażeniem. Zmiażdżyła mnie ta płyta;]
Zgadzam się całkowicie z Samuraiem.
Żebym pisał o niej, że jest genialna jest za wcześnie ale wiem na pewno, że nie nagrali niczego w lepszym stylu, niczego bardziej twórczego od czasów czarnego albumu. Żaden z tych kawałków nie znudził mnie (w przeciwieństwie do prawie całego St.Anger) - każdy ma w sobie jakiś dobry pomysł, jakiś dobry motyw. No i nie mieli takiego wykopu od niepamiętnych czasów :twisted:
A co do The Unforgiver III to dla mnie jest to taki koncept utwór;]. Jedni nagrywają koncept albumy a Metallica ma swój koncept utwór;]. Ważniejszy jest w tym utworze tekst niż muzyka.
Moi faworyci to: The Judas Kiss, The Day That Never Comes, My Apocalypse... mógł bym wymienic tak prawie cały album;]
I'm rolling like a stone... never creep.