Behemoth - At The Left Hand of God. Strona: 1

Behemoth - At The Left Hand of God Dodano: 2008-04-29 16:45

"Ten klip to bluźnierstwo w najczystszej postaci. Dzięki niemu Behemoth wykonał kolejny krok ku umocnieniu swojej pozycji jako jednego z najbardziej bezkomprowisowych i niebezpiecznych zespołów w gatunku."

bez przesady... szału nie ma jest dobry, ale i tak lepiej posłuchac, a obraz samemu dorobić

Dodano: 2008-04-29 16:58

jak dla mnie bomba, o wiele lepszy niż Prometherion, który był według mnie dosyć kiepski

a co do opisu z oficjalnej no to wiadomo, propaganda musi być :wink:

Dodano: 2008-04-29 17:08

raczej bomba , chociaż ma małe zastrzeżenie znów darcie jakiś ksiąg , po co to komu to ja nie wiem

...and music? Well, it's just entertainment folks.

Dodano: 2008-04-29 20:51

Ignor napisał(a):
raczej bomba , chociaż ma małe zastrzeżenie znów darcie jakiś ksiąg , po co to komu to ja nie wiem

oj no musi być zło i niedobro przecie

pozamieniałam się z amebą na rozum.

Dodano: 2008-04-29 21:07

czyli jednak czyste, antykrajstowe, dekadenckie, niczeańskie zuuooooo sesesesese jestem zawiedziony chociaż na pewno nie jest tak obciachowo jak w wypadku Prometherion. spodziewałem się czegoś na miarę Untill It Sleeps :wink:

Dodano: 2008-05-02 10:13

a mnie sie teledysk wyjatkowo nie podoba

behemoth idzie w strone kiczu. ogladam ten teledysk, pelny fajerwerkow, ognia, kobiet, krwi i mam przed oczami dimmu borgir. nie wiem co darkiemu odpierdolilo ale zdecydowanie stylizowanie sie na burgera wychodzi nie tylko kiczowato ale przedewszystkim nie przystoi zespolowi ktory niegdys byl uosobieniem undergroundowego black metalu.

z zalem sie patrzy na zespol ktory starcza sie w medialna przepasc