Przyjaźń między kobietą a mężczyzną.. Strona: 1

Przyjaźń między kobietą a mężczyzną. Dodano: 2008-04-18 19:49

Czy istnieje ... ? (mam na myśli prawdziwą przyjaźń, na śmierć i życie)

czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować

Dodano: 2008-04-18 20:47

Uważam, że zawsze zostaje jakiś element erotyki, że się tak wyraże, w takim związku. Ludzki organizm jest na tyle ułomny, że w każdym osobniku upatruje potencjalnego partnera. taka chora psychika =) A co później się z tego narodzi.. Często przyjaźń się kończy zgrzytaniem zębów, albo związkiem. Proszę wybaczyć mi tą fatalną wizję. :twisted: Ja chcę i tak wierzyć w przyjaźń między kobietą a mężczyzną.

Dodano: 2008-04-18 20:57

Ja też chcę w to wierzyć...

czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować

Dodano: 2008-04-18 21:12

Temat przeniesiony. Zanim założycie temat upewnijcie się czy robicie to w dobrym dziale Droga Użytkowniczko.

Pozdrawiam serdecznie
th

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Dodano: 2008-04-19 22:56

Zapomniałeś dodać: "towarzyszko"!

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Dodano: 2008-04-20 12:23

jest mozliwa. oczywiscie ze wystepuja czasem chemiczne mysli ale z autopsji wiem ze taka przyjazn istnieje

Dodano: 2008-04-20 15:08

oczywiście, że jest to możliwe, przyznam jednak rację towarzyszce 8) że w takim przypadku element ruchanka zazwyczaj wisi w powietrzu (no chyba, że takowy przyjaciel/przyjaciółka jest cholernie nieatrakcyjny 8) )

Dodano: 2008-04-20 17:19

Jest możliwa.
Ja mam kilku przyjaciół płci męskiej, niektórzy z nich mają swoje dziewczyny (lub nawet żony), i żaden podtekst erotyczny między nami nie następuje.
Po prostu - ktoś kto jest szczery, prostolinijny, wolny od zawiści i nie bojący się mówić oraz słuchać Szczerej Prawdy, czyli materiał na prawdziwego przyjaciela, częściej trafia się wśród mężczyzn niż kobiet.
Przyjaciółki też mam, ale to nie to. Jestem z nimi bardziej ostrożna.

Dodano: 2008-04-20 18:35

zgadzam sie
pzez lata moi najlepsi przyjaciele sa plci zenskiej, duzo mniej rozczarowan, o wiele wiecej pomocy i wsparcia

'life is short and love is always over in the morning'