Galeria. Strona: 2

Dodano: 2006-07-27 00:25

a mi sie podobają twoje no i szmaragdowej

poprostu ja... zwykły zajebisty szary człowiek :P

Dodano: 2006-07-27 13:01

Dzięki Hawranek 8)

Wracając do tematu, to też podobaja mi się takie wystylizowane foty jak Hexe i Viperka. Tez mam ochotę na sesję ale jakoś chętnego fotografa nie mogę znaleźć :evil: Chyba lepiej wyglądam na zywo niż fotach 8)

Dodano: 2006-07-27 13:19

Inermis dziekuje za słowa uznania... aż mnie zatkało...

obecnie u mnie galerie sa wyczyszczone prawie do cna bo mam zamiar zmienic tam co nieco... czesc zdjec wroci z powrotem i pojawia sie nowe... ale narazie to tajemnica...

jesli chodzi o fotografow to ja czekam tylko az moj wroci z Irlandii bo obiecal mi ciekawa sesje... zobaczymy co z ztego wyjdzie...

a tak na marginesie to Arcadius się deklarowal ze chetnie zdjecia porobi... zapytajcie go o to...

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Dodano: 2006-07-27 15:22

Hexe napisał(a):
a tak na marginesie to Arcadius się deklarowal ze chetnie zdjecia porobi... zapytajcie go o to...

o właśnie.. Arcadius nie jeden raz to obiecywał - zwłaszcza po spotkaniu w Thoonecie. Hexe, musimy go wziąć w obroty, gdy wróci z Castle Party :twisted: :twisted: :twisted:

Meraviglisa creatura Sono sola al mondo

Dodano: 2006-07-27 18:28

oj weżmiemy weżmiemy :twisted:

a jak nie dotrzyma słowa to się z nim policzymy :twisted:

Dodano: 2006-08-01 08:30

SzmaragdowaNoc napisał(a):
jakoś chętnego fotografa nie mogę znaleźć

chetnie, tylko za daleko

Dodano: 2006-08-01 08:59

Mamuska.. dawaj go nooo :DDD

Czepianie przynosi mi ulgę. Cóż o mnie... gryzę, kopię, jestem wredna. Jestem nałogową amatorką jogurtów biszkoptowych i bananów. Narzeczona narzeczonego :P

Dodano: 2006-08-01 16:47

No dalej, umieszczajcie galerie z CP... Tez chcę popatrzec... :)

Dodano: 2006-08-04 10:16

Co do fotografa, to ja czasami potrzebuje ciekawych i klimatycznych modelek do zdjec.

Dodano: 2007-03-26 18:34

Xardas napisał(a):
Co do fotografa, to ja czasami potrzebuje ciekawych i klimatycznych modelek do zdjec.

A co, zaproszenia na fotka.pl już nie skutkują? Krąg naiwnych lasek na DP też już się wyczerpał?
Dobry fotograf nawet ze smoczycy uzyska fotografię na miarę PressFoto.
Zamiast narzekać na brak modelek (lasek, bo o modelach nic nie piszesz) zacznij szkolić warsztat.

Dodano: 2007-03-26 18:46

Cowboy-78 napisał(a):

ja jestem najlepszym przkładem

Dodano: 2007-03-26 19:44

Hexe napisał(a):
[quote:1be2bd7871="Cowboy-78"]

ja jestem najlepszym przkładem [/quote:1be2bd7871]

Przykro mi ale nie zgadzam się z Twoim stwierdzeniem i prawdopodbnie gdyby powstała jakakolwiek ankieta w tym temacie wyniki przypuszczam, że pokryły by się z moim zdaniem. :evil: :evil: :evil: :evil:

Zatem nosek do góry...i mam nadzieję, że żarto to jedynie był :wink: :wink: