Na smyczy. Strona: 1

Na smyczy Dodano: 2008-01-24 23:44

Re: Na smyczy Dodano: 2008-01-25 00:14

Alpha-Sco napisał(a):
Co o tym sądzicie?

DZIEWIęTNASTOLATKA NA SMYCZY

Hau Hau :lol:

Dodano: 2008-01-25 00:25

Yyy... no tak, dziękuję, Allanonie, za wyczerpujący komentarz :)

Dodano: 2008-01-25 00:36

Anglicy jako naród wysokorozwinięty, w którym nastolatkowie nie muszą martwic się az tak bardzo gdzie iśc na studia i czy obrany kieruenk zapewni im dach nad głową i chleb w koszyku moga probowac rożnych rzeczy aby zaistnieć, aby się wyroznić z tłumu, który na dzień dzisiejszy np. w Londynie wynosi ok 9mln mieszkańców. Czy chodzenie na smyczy jest np. dla mnie szokujące???W żadnym wypadku. Dlaczego??Człowiek w nastolęctwie robi dużo rzeczy z których sie wyrasta i pewnie w ich przypadku tez tak będzie. Ale teraz są na ustach dziennikarzy maja swoje pięć minut i wykorzystuja to.

Drink And Join Me In Eternal Life Desire You Turn Me On Your Blood My Ecstasy

Dodano: 2008-01-25 00:39

Alpha-Sco napisał(a):
Yyy... no tak, dziękuję, Allanonie, za wyczerpujący komentarz :)

A co tu dużo mówić :D Nie powiem przecież, że kobieta jest nie poważna, czy to co robi jest złe - bo złe to nie jest. Jej wybór - i taki trzeba uszanować. A ludzie się z tego powodu burzą. Nie ma o co myślę - wtedy gdyby była zmuszana do tego, cóż - to już inna sprawa. :D

A jest to przecież bardzo ciekawe. Otóż - kobieta pokazuje w ten sposób pełną wierność w stosunku do swego mężczyzny. A może po prostu to jej fetysz? Kto wie. Ważne, że nie jest zmuszana do tego :D Zresztą, wystarczy spojrzeć na jej twarz - szczęśliwa jak diabli :D

Mam tylko nadzieję, że ten facet nie prowadza ją na pole, aby potem ją wieczorową porą wydoić :lol:

Dodano: 2008-01-25 00:46

O, no widzisz, potrafisz dać szerzej głos [żART, żART!]

Dodano: 2008-01-25 00:51

:roll: Przecież smycz od tego jest, żeby na niej chodzić. Chociaż myślę, że to jest lekka przesada, ale co kto lubi. Chociaż dziwi mnie taka "nietolerancja", widocznie tam mają inne kryteria niż u nas, czy coś. Ja prędzej spodziewałabym się oberwać od dresa, niż być wyrzucona z autobusu. O_o

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2008-01-25 01:04

Najśmieszniejsze jest to, że jako człowiek który spędził tam niejedne wakacje i bywałem na Camden miejscu gdzie każdy z nas czuł by sie najlepiej-począwzy od marketu ze wszytskim, po gotyckie sklepy z ciuchami. sklepy muzyczne, knajpy itd. widzialem "gorsze" rzeczy i jakoś nikt nie robił fotografii i tego całego cyrku wokół. Prawdopodobnie przechadzają się w tak w swoim mieście nieduzych rozmiarów i dlatego ta sprawa został tak nagłośniona przez media. A że dziewczyna lubi byc prowadzona na smyczy i czuje sie jak zwierzę??w końcu jestsmy zwierzętami a skoro dziewczę nie ma jeszcze wyrobionego kręgosłupa życiowego i trzeba ją prowadzić no to znalazła swojego mentora 8O

Drink And Join Me In Eternal Life Desire You Turn Me On Your Blood My Ecstasy

Dodano: 2008-01-25 10:22

O_o Ne rozumiem, o co chodziło temu kierowcy. Może wykupili nieodpowiedni bilet. XD Jestem jak najbardziej po stronie tej pary. Co innego gdyby np chodziła na tej smyczy kompletnie nago, bo to podpada pod ekshbicjonizm,^^' ale tak? Ja co prawda nie chodzę na smyczy, ale bardzo rozumiem tę dziewczynkę i wierzę, że jest szczęśliwa. ^^

Dodano: 2008-01-25 11:18

Nie rozumiem tego całego zamieszania prasowego niech sobie chodzą jak chcą w końcu nikomu z tego powodu się krzywda nie dzieje. Szczerze powiedziawszy czuł bym się bardzo nieswojo jak bym miał kogoś na smyczy prowadzić (człowieka oczywiście), ale jak ktoś ma takie upodobania to już jego brożka.

forever alone immortal

Dodano: 2008-01-25 12:27

xD przed ukończeniem osiemnastego roku życia powinno się być wyprowadzanym na smyczy. A w kraju muzułmańskim by to przeszło?

Ciekawe co na to feministki

Dodano: 2008-01-25 12:46

Skoro ta dziewczyna lubi gdy się ją traktuje jak zwierze to ciekawe czy sie myje własnym językiem?? :twisted:

Dum Deus calculat, mundus fit.

Dodano: 2008-01-25 12:49

W sumie to już chyba nic mnie nie zdziwi różne rzeczy sie widziało:)Ale moim zdaniem to przesada..w sumie najwazniejsze żeby się dobrze czuć..jak dziewczyna lubi być na smyczy to Jej sprawa:)

Dodano: 2008-01-25 13:21

Andrzej napisał(a):
Najśmieszniejsze jest to, że jako człowiek który spędził tam niejedne wakacje i bywałem na Camden miejscu gdzie każdy z nas czuł by sie najlepiej-począwzy od marketu ze wszytskim, po gotyckie sklepy z ciuchami. sklepy muzyczne, knajpy itd. widzialem "gorsze" rzeczy i jakoś nikt nie robił fotografii i tego całego cyrku wokół.
No mnie też wydało się to dziwne, bo skoro nawet w Warszawie reakcje, na prowadzenie się na smyczy (i to z facetem w gotyckiej spódnicy) budziło raczej pozytywne reakcje, a nik się nie czepiał, to co dopiero tam... Za to przesadą jest dla mnie ta "konieczność chodzenia na smyczy", a upodobanie do bycia traktowaną, jak zwierze wydaje mi się conajmniej dziwne. Raczej nie zdrowe, ale w tłumaczeniach w postach po wyżej może być sporo racji. W każdym razie temat wydaje mi się nie godny pisania o nim artykułu.

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2008-01-25 13:36

moim zdaniem to zwyczajnie wyglada glupio, ale sensacji zadnej nie ma :lol:
jak jej sie znudzi to sie urwie z tego lancucha, po co robic z tego halo :wink:

"Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj" A.C. Swinburne