Dodano: 2009-03-26 09:59
Wczoraj oko zawiesiłem na BANK JOB,swietne kino akji oparte na faktach jednego z najwiekszych napadów na bank LLOYDSa w LONDYNIE
Dodano: 2009-03-26 20:44
a tak co do Bank job zgadzam sie w 100% z przedmówcą
ja własnie skonczyłem oglądać The Machine Girl i powiem tak Azjaci mają naprawdę zryte berety :D a myslałem ze Tarantino jest niedoscigniony 
Dodano: 2009-03-27 22:51
| DEMONEMOON napisał(a): |
| http://www.youtube.com/watch?v=hgdfHobqSjA
swietny klip do heaven |
Może i "świetny" tyle że go już nie ma :)
Non interest, quid morbum faciat, sed quid tollat
Dodano: 2009-03-28 18:52
| Kapitan_Mineta napisał(a): |
| pierdolić ten syf dla przygłupich nastolatków, o którym piszecie. to se obejrzyjcie, debile:
http://horror.com.pl/filmy/recka.php?id=1632 |
Nastolatki uwielbiają japonie...
Anime i japonskie filmyy "grozy" :) :D:D :twisted:
Paint it black
Dodano: 2009-03-28 19:08
| SolitaryAngel napisał(a): |
| [quote:4cff18c1fe="DEMONEMOON"]http://www.youtube.com/watch?v=hgdfHobqSjA
swietny klip do heaven |
Może i "świetny" tyle że go już nie ma :)[/quote:4cff18c1fe]
8O jest cały czas,sprawdzałem,klip o kolesiach na deskach z kółeczkami :D
Dodano: 2009-03-28 19:35
A u mnie Manhattan w reżyserii Woody'ego Allena. Trochę pogmatwany, ale i pełen humoru i ironii :)

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Dodano: 2009-03-30 19:27
MAN ON WIRE-swietny dokument o linoskoczku ktory przeszedł po linie rozpietej miedzy dwoma wiezami WORLD TRADE CENTER,świetna pozycja goraco polecam :!:
Dodano: 2009-03-30 21:52
"Zmierzch" -
cóż... taka żenada, że aż ciężko skomentować. Laseczka fajna. I to wszystko. Ale to mało. Film strasznie nudny, chyba że ktoś gustuje w romansidłach. Bo to taka typowa historyjka jak z telenoweli, tyle że amant to wampir. Jak dla mnie do wyrzygania i ciesze się, że nie byłam na tym w kinie bo chyba żądałabym zwrotu pieniędzy za bilety :?
Dodano: 2009-04-02 15:21
Wczoraj trafiłem na francuski film IRREVERSIBLE 8O - uuf przegiecie bagiety polecam
Dodano: 2009-04-02 16:51
| CrommCruaich napisał(a): |
A u mnie Manhattan w reżyserii Woody'ego Allena. Trochę pogmatwany, ale i pełen humoru i ironii :)
![]() |
Moim zdaniem najlepszy film allena nawet od anie hall czy bananowego czubka. Ciekaw jestem jego nowego filmu. Bo Sen Kasandry jakby nie patrzec, nie byl zachwycajacy. Za to ja ogladalem kontynuacje Milczenia Owiec czyli Hannibala. Cholera gniot jakich malo, a firmuje go swoim nazwiskiem scott. Z drugiej strony patrzac na jego ostatnie produkcje wcale nie musi to dziwic. Praktycznie wszystko tu zawodzi, nawet gra aktorska Hopkinsa, ktora w niektorych momentach jest komiczna. Ogolnie rzecz biorac nie polecam, juz lepsza byla ostatnia czesc(chronologicznie pierwsza).
Dodano: 2009-04-02 21:10
| OskarOskar napisał(a): |
[quote:673bd49e0b="CrommCruaich"]A u mnie Manhattan w reżyserii Woody'ego Allena. Trochę pogmatwany, ale i pełen humoru i ironii :)
![]() |
Moim zdaniem najlepszy film allena nawet od anie hall czy bananowego czubka. Ciekaw jestem jego nowego filmu. Bo Sen Kasandry jakby nie patrzec, nie byl zachwycajacy. Za to ja ogladalem kontynuacje Milczenia Owiec czyli Hannibala. Cholera gniot jakich malo, a firmuje go swoim nazwiskiem scott. Z drugiej strony patrzac na jego ostatnie produkcje wcale nie musi to dziwic. Praktycznie wszystko tu zawodzi, nawet gra aktorska Hopkinsa, ktora w niektorych momentach jest komiczna. Ogolnie rzecz biorac nie polecam, juz lepsza byla ostatnia czesc(chronologicznie pierwsza).[/quote:673bd49e0b]
Najbardziej lubię filmy Allena z lat 70tych. Reszta aż tak mnie nie zachwyca.
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Dodano: 2009-04-03 23:56
Gran Torino, Clinta Eastwooda, zachwycił mnie ten film. Całkowite mistrzostwo.
Forever Begins.