Trolle. Strona: 1

Trolle Dodano: 2007-12-06 22:22

Trollizm związany jest z Internetem, szczególnie charakterystyczne dla tej choroby objawy ujawniają się w wypowiedziach Trolla. Znamionuje je złośliwość, zgryźliwość, wulgarność i bezmyślność. Wyziera z nich niechęć do rodzaju ludzkiego, głupota, poczucie niższości, niedojrzałość emocjonalna, zazdrość, sadyzm, masochizm i niezaspokojenie seksualne. Czynnikiem aktywującym chromosom GNIDA może być niedobór lub nadmiar środków finansowych, nudna lub stresująca praca (często także jej brak), samotność, wrodzona bezmyślność, błędy w procesie wychowania, inne zaburzenia psychiczne i charakterologiczne, szok, urazy na tle nerwowym oraz czynniki środowiskowe (nieznośny partner życiowy, bogaty sąsiad lub przyjaciel, wymagający szef, lepiej ubrana koleżanka itp.) Trollizm wydaje się być choroba zakaźną, rozprzestrzeniającą się za pomocą łącz internetowych. Atakuje tylko słabe organizmy i zagnieżdża się w nich czasowo lub na stałe. Pomimo że szansa na zarażenie się Trollizmem zdrowego psychicznie użytkownika Internetu jest niewielka, to uczeni radzą unikać z nimi kontaktu. :twisted:

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2007-12-07 02:25

Co się stało? Czyżbyś oglądał reportaż o p. Arnoldzie?

Zaczynam się stresować, skoro aż tyle czynników wywołuje aktywację feralnego chromosomu, nikt nie jest bezpieczny :)

Dodano: 2007-12-07 09:13

po wymienieniu tych dziesiątek czynników przypomniał mi się wspominany gdzieś kiedyś na forum artykuł pt mniejwięcej: "jak rozpoznać, czy twoje dziecko jest gotem" ...

Trolle Dodano: 2007-12-07 21:30

Wspomniałem o Trollach , dlatego aby co niektóre osoby, które zawierają głosy na forum w niektórych tematach przemyślały sobie co nieco ,bo temat Troll może dotyczyć właśnie ich.Jestem na DP od pewnego czasu i zauważyłem że takich " Trolli " jest tu troszkę :lol:

Dodano: 2007-12-07 22:21

Troche koślawa ta twoja definicja...
Niechęć do rodzaju ludzkiego?
Poczytaj wikipedie tam jest całkiem ładna definicja trollingu, a nie trollizmu

Btw tutaj to jest mało trolli. Na poprzednim forum gdzie pisałem, dotyczącym gier MMORPG... tam było dopiero trolowisko...

Once... I had a dream....

Trolle Dodano: 2007-12-07 22:49

Czy koślawa , raczej nie to stwierdzenie faktu , który występuje nie tylko w DP :lol:
Niechęć do rodzaju Ludzkiego, nonsens :) To zwrócenie uwagi na pewne zjawisko występujące w sieci

Dodano: 2007-12-08 00:08

To zjawisko nie do uniknięcia. Taka specyfika internetu.