Koniec świata Dodano: 2007-09-06 20:22
może to dziwne pytań jak wyobrażacie sobie koniec świata czy macie swoj scenariusz :?: :?: :?:
Temat przeniesiony z działu Użytkownicy.
th
życie to gotyk
Dodano: 2007-09-07 10:20
koniec ziemii: słonce jako gwiazda zacznie tracić energie, w wyniku czego zamierac będzie zycie na ziemii/ słonce lub ziemie beda zbyt blisko siebie, a na ziemii bedzie zbyt wysoka temperatura aby mogły istniec jakiekolwiek formy zycia.
.
Dodano: 2007-09-07 10:34
zmarli z grobów powstaną, paskievicz uzna że geje są ok, a Rydzyk zostanie prezydentem RP 
Dodano: 2007-09-07 10:37
| BarTolmai napisał(a): |
zmarli z grobów powstaną, paskievicz uzna że geje są ok, a Rydzyk zostanie prezydentem RP ![]() |
koniec świata - jak Glen Benton nagra płyte Vital Remains z gościnnym udziałem Brytnej Spirs i Eminema
.
Dodano: 2007-09-07 10:46
Jeden za drugim nadjadą Czterej Jeźdźcy
I'm rolling like a stone... never creep.
Dodano: 2007-09-07 10:50
zmarli z grobów powstaną, paskievicz uzna że geje są ok, a Rydzyk zostanie prezydentem RP ![]() |
No to żeś mnie rozmontował Bartolku :lol:
Podobno koniec świata ma być w 2012 roku. Krążą pogłoski, że to przez "polskie euro"
ale naukowcy mówili o zagładzie Ziemi już na długo przed rozstrzygnięciem konkursu na tą imprezę :)
Ziemia straci swoją grawitację, rozpuszczą się lodowce, zapadną kontynenty, będa wybuchać wulkany, trzęsienia ziemi, grad, burza i ogólnie będzie zajebiście kolorowo :D
Dodano: 2007-09-07 10:58
| horseman napisał(a): |
| Jeden za drugim nadjadą Czterej Jeźdźcy |
bo takich dwóch jak ich czterech, to ani jednego
| noone81 napisał(a): |
| No to żeś mnie rozmontował Bartolku Laughing |
sesese
:arrow: btw. co to za temat??
Dodano: 2007-09-07 11:02
| noone81 napisał(a): |
|
Podobno koniec świata ma być w 2012 roku. |
Jak mnie pamięć nie mili to koniec świata roku 2012 przepowiada kalendarz Majów :D - jeden z najbardziej szczegółowych kalendarzy :)
A temat myślę bardzo ciekawy - dla tych w szczególności którzy lubią prowadzić rozmowy czy też spory na temat religii, Boga, wiary.
Tylko sobie wszyscy jajca robią - i dla tego ten temat jest taki jaki jest. :D
Dodano: 2007-09-07 11:11
| Allanon23 napisał(a): |
| A temat myślę bardzo ciekawy - dla tych w szczególności którzy lubią prowadzić rozmowy czy też spory na temat religii, Boga, wiary. |
no to poczekaj na wywody pana pana ziomek
zapewniam Cię że będą ciekawe, niczym rozmowy niedokończone na falach RM :twisted:
ziemia... Dodano: 2007-09-07 11:17
Myśle ze wkoncu inne istoty zamieszkujace kosmos (UFO) :) zawitaja na ziemie...okaze sie ze ziemia była prototypowa chodowla ktora sie niesprawdziła niestety wystepowały tu wojny,plagi,kataklizmy,ludzie sie wybijali na wzajem...itp.wiec trzeba usunac zaifekowana komorke (ziemie) i powtorzyc badania...z wykorzystaniem innych form życia i planet...
Dodano: 2007-09-07 11:22
|
no to poczekaj na wywody pana pana ziomek zapewniam Cię że będą ciekawe, niczym rozmowy niedokończone na falach RM :twisted: |
On jest blisko.... :D
Dodano: 2007-09-07 11:23
| [quote:77aa368ba1="Allanon23"]A temat myślę bardzo ciekawy - dla tych w szczególności którzy lubią prowadzić rozmowy czy też spory na temat religii, Boga, wiary. |
no to poczekaj na wywody pana pana ziomek
zapewniam Cię że będą ciekawe, niczym rozmowy niedokończone na falach RM :twisted:[/quote:77aa368ba1]
:lol: :lol: :lol:
Koniec świata? Jak wyzionę ducha to dla mnie będzie koniec :)
"Innego końca świata nie będzie" :wink:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-09-07 11:41
Myślę, że coś takiego po prostu nie istnieje.
Może jest tak, że my już w obecnej chwili jesteśmy tylko światłem w galaktyce, w myślach innych ludzi i tylko w naszych głowach toczy sie życie? Ludzie przychodzą i odchodzą, ale to nie jest koniec świata. Ziemia jak sie nie rozpierdoli o inną planetę to raczej będzie tam gdzie jest teraz. ;D
Na takie tematy przed nami już tęgie głowy rozmyślały i raczej nie wiele im z tego wyszło. My możemy do tego podchodzi tylko sceptycznie i z poczuciem humoru, bo to wszystko to tylko hypothesis ;D.
Re: ziemia... Dodano: 2007-09-07 12:50
| akme napisał(a): |
| Myśle ze wkoncu inne istoty zamieszkujace kosmos (UFO) :) zawitaja na ziemie...okaze sie ze ziemia była prototypowa chodowla ktora sie niesprawdziła niestety wystepowały tu wojny,plagi,kataklizmy,ludzie sie wybijali na wzajem...itp.wiec trzeba usunac zaifekowana komorke (ziemie) i powtorzyc badania...z wykorzystaniem innych form życia i planet... |
coś w tym stylu wyznają Raelianie (było o nich głośno w 2004 roku kiedy to twierdzili, że sklonowali człowieka- co oczywiście okazało się kitem, nie zmienia to faktu, że wciąż nad tym pracują)
ja uważam, że autorowi tematu chodziło głównie o "nasz świat" czyli ludzkośc na planecie Ziemii - jeśli o to chodzi to zostalo nam pewnie jakieś kilkaset lat
co do ogólnego końca wszechrzeczy to raczej on nigdy nie nastąpi - energia w przyrodzie po prostu nie ginie 8) a śmierć zawsze oznacza nowe narodziny
Re: ziemia... Dodano: 2007-09-07 14:47
| Paskievicz napisał(a): |
|
co do ogólnego końca wszechrzeczy to raczej on nigdy nie nastąpi - energia w przyrodzie po prostu nie ginie 8) a śmierć zawsze oznacza nowe narodziny |
ha, tu przypomina się film "The Fountain" :)
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
odpowiedż Dodano: 2007-09-07 15:22
przyroda nas zńiszczy zato co jej robimy :!: :!: :!: :evil:
życie to gotyk
Re: odpowiedż Dodano: 2007-09-07 15:23
| gotyk69 napisał(a): |
| przyroda nas zńiszczy zato co jej robimy :!: :!: :!: :evil: |
więc jej nie róbmy, pożyjemy dłużej