Koniec świata. Strona: 1

Koniec świata Dodano: 2007-09-06 20:22

może to dziwne pytań jak wyobrażacie sobie koniec świata czy macie swoj scenariusz :?: :?: :?:

Temat przeniesiony z działu Użytkownicy.

th

życie to gotyk

Dodano: 2007-09-07 10:15

którego świata

Dodano: 2007-09-07 10:20

koniec ziemii: słonce jako gwiazda zacznie tracić energie, w wyniku czego zamierac będzie zycie na ziemii/ słonce lub ziemie beda zbyt blisko siebie, a na ziemii bedzie zbyt wysoka temperatura aby mogły istniec jakiekolwiek formy zycia.

.

Dodano: 2007-09-07 10:34

zmarli z grobów powstaną, paskievicz uzna że geje są ok, a Rydzyk zostanie prezydentem RP

Dodano: 2007-09-07 10:37

BarTolmai napisał(a):
zmarli z grobów powstaną, paskievicz uzna że geje są ok, a Rydzyk zostanie prezydentem RP

koniec świata - jak Glen Benton nagra płyte Vital Remains z gościnnym udziałem Brytnej Spirs i Eminema

.

Dodano: 2007-09-07 10:46

Jeden za drugim nadjadą Czterej Jeźdźcy

I'm rolling like a stone... never creep.

Dodano: 2007-09-07 10:50

BarTolmai napisał(a):

No to żeś mnie rozmontował Bartolku :lol:

Podobno koniec świata ma być w 2012 roku. Krążą pogłoski, że to przez "polskie euro" ale naukowcy mówili o zagładzie Ziemi już na długo przed rozstrzygnięciem konkursu na tą imprezę :)

Ziemia straci swoją grawitację, rozpuszczą się lodowce, zapadną kontynenty, będa wybuchać wulkany, trzęsienia ziemi, grad, burza i ogólnie będzie zajebiście kolorowo :D

Dodano: 2007-09-07 10:58

horseman napisał(a):
Jeden za drugim nadjadą Czterej Jeźdźcy

bo takich dwóch jak ich czterech, to ani jednego

noone81 napisał(a):
No to żeś mnie rozmontował Bartolku Laughing

sesese

:arrow: btw. co to za temat??

Dodano: 2007-09-07 11:02

noone81 napisał(a):

Podobno koniec świata ma być w 2012 roku.

Jak mnie pamięć nie mili to koniec świata roku 2012 przepowiada kalendarz Majów :D - jeden z najbardziej szczegółowych kalendarzy :)

A temat myślę bardzo ciekawy - dla tych w szczególności którzy lubią prowadzić rozmowy czy też spory na temat religii, Boga, wiary.

Tylko sobie wszyscy jajca robią - i dla tego ten temat jest taki jaki jest. :D

Dodano: 2007-09-07 11:11

Allanon23 napisał(a):
A temat myślę bardzo ciekawy - dla tych w szczególności którzy lubią prowadzić rozmowy czy też spory na temat religii, Boga, wiary.

no to poczekaj na wywody pana pana ziomek zapewniam Cię że będą ciekawe, niczym rozmowy niedokończone na falach RM :twisted:

ziemia... Dodano: 2007-09-07 11:17

Myśle ze wkoncu inne istoty zamieszkujace kosmos (UFO) :) zawitaja na ziemie...okaze sie ze ziemia była prototypowa chodowla ktora sie niesprawdziła niestety wystepowały tu wojny,plagi,kataklizmy,ludzie sie wybijali na wzajem...itp.wiec trzeba usunac zaifekowana komorke (ziemie) i powtorzyc badania...z wykorzystaniem innych form życia i planet...

Dodano: 2007-09-07 11:22

BarTolmai napisał(a):

no to poczekaj na wywody pana pana ziomek zapewniam Cię że będą ciekawe, niczym rozmowy niedokończone na falach RM :twisted:

On jest blisko.... :D

Dodano: 2007-09-07 11:23

BarTolmai napisał(a):
[quote:77aa368ba1="Allanon23"]A temat myślę bardzo ciekawy - dla tych w szczególności którzy lubią prowadzić rozmowy czy też spory na temat religii, Boga, wiary.

no to poczekaj na wywody pana pana ziomek zapewniam Cię że będą ciekawe, niczym rozmowy niedokończone na falach RM :twisted:[/quote:77aa368ba1]

:lol: :lol: :lol:

Koniec świata? Jak wyzionę ducha to dla mnie będzie koniec :)

"Innego końca świata nie będzie" :wink:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-09-07 11:41

Myślę, że coś takiego po prostu nie istnieje.
Może jest tak, że my już w obecnej chwili jesteśmy tylko światłem w galaktyce, w myślach innych ludzi i tylko w naszych głowach toczy sie życie? Ludzie przychodzą i odchodzą, ale to nie jest koniec świata. Ziemia jak sie nie rozpierdoli o inną planetę to raczej będzie tam gdzie jest teraz. ;D

Na takie tematy przed nami już tęgie głowy rozmyślały i raczej nie wiele im z tego wyszło. My możemy do tego podchodzi tylko sceptycznie i z poczuciem humoru, bo to wszystko to tylko hypothesis ;D.

Re: ziemia... Dodano: 2007-09-07 12:50

akme napisał(a):
Myśle ze wkoncu inne istoty zamieszkujace kosmos (UFO) :) zawitaja na ziemie...okaze sie ze ziemia była prototypowa chodowla ktora sie niesprawdziła niestety wystepowały tu wojny,plagi,kataklizmy,ludzie sie wybijali na wzajem...itp.wiec trzeba usunac zaifekowana komorke (ziemie) i powtorzyc badania...z wykorzystaniem innych form życia i planet...

coś w tym stylu wyznają Raelianie (było o nich głośno w 2004 roku kiedy to twierdzili, że sklonowali człowieka- co oczywiście okazało się kitem, nie zmienia to faktu, że wciąż nad tym pracują)

ja uważam, że autorowi tematu chodziło głównie o "nasz świat" czyli ludzkośc na planecie Ziemii - jeśli o to chodzi to zostalo nam pewnie jakieś kilkaset lat

co do ogólnego końca wszechrzeczy to raczej on nigdy nie nastąpi - energia w przyrodzie po prostu nie ginie 8) a śmierć zawsze oznacza nowe narodziny

Re: ziemia... Dodano: 2007-09-07 14:47

Paskievicz napisał(a):

co do ogólnego końca wszechrzeczy to raczej on nigdy nie nastąpi - energia w przyrodzie po prostu nie ginie 8) a śmierć zawsze oznacza nowe narodziny

ha, tu przypomina się film "The Fountain" :)

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

odpowiedż Dodano: 2007-09-07 15:22

przyroda nas zńiszczy zato co jej robimy :!: :!: :!: :evil:

życie to gotyk

Re: odpowiedż Dodano: 2007-09-07 15:23

gotyk69 napisał(a):
przyroda nas zńiszczy zato co jej robimy :!: :!: :!: :evil:

więc jej nie róbmy, pożyjemy dłużej