OOBE Dodano: 2007-08-19 23:50
OOBE - czyli dosłownie doświadczenia poza ciałem...
Zapewne wszyscy a bynajmniej więkrzośc o tym choć troszkę słyszała..
Moze są tu osoby które to praktykują i chciałby się podzielić jakimiś odkryciami lub opowiedzieć o swoich doświadczeniach... ?
Ja osobiście probowałam wiele razy, jednak moje prace nie są systematyczne i trudno mi do czegoś dojśc.. jednakrze zgodzę się iż ciągłe praktyki, wiara i wytrwałóść dają naprawdę wiele... miałam okres, minowicie częśc wakacji, ( więcej czasu na zagłębienie się w tym temacie, przeanalizowanie wszystkie od a do z) moglam sobie pozwolić na częste praktyki i systematyczną pracę.. Dało to naprawdę sopre efekty, byłam dość blisko, jednak często poprostu panikowałam.. jednak mozna powiedziec ze raz mi się udało.. jednak świat był zupełnie niepoukładany i szybko powrocilam ( choć mogła to być tylko moja podświadomość lub iluzja, jednak mysle ze niezupełnie tak bylo). Pozatym po takowych i innych praktykach zaczełam niekontrolowanie osiągać stan theta i bardzo czesto miałam LD ;]
No dobrze, to było tak w wielkim skrocie o moich praktykach...
Domyślam się ze pewnie niektórzy z Was, uwazają to za bzudrę i
kit umysłu ludzkiego.. Ale z góty mówię : Nie jest to temat dla takich osobników :) Serdecznie zapraszam rozmówców którzy interesują się tym tematem 
...