Kobiecość Dodano: 2006-06-20 22:24
Jak pojmujecie kobiecość ?? Jaka powinnna być / jaka jest wg Was kobieca kobieta :wink: ?? Co powinna w sobie mieć, aby zainteresować meżczyzn oraz jak kobiety widzą siebie same ??
Macie szerokie pole do popisu !!!
Meraviglisa creatura Sono sola al mondo
Dodano: 2006-06-20 22:42
Kobiecość to dla mnie zagadka...nigdy jej do końca nie rozumiałem...bo i po co...wystarczy fascynacja, zauroczenie... Kobiecość jest tak różna jak różne sa kobiety...jedne ciepłe delikatne, inne wampiryczne i ostre ja chili, jeszcze inne inteligentne, zagubione w swoim świecie...mozna by tak mówić bez końca...
A cóż jeżeli chodzi o mnie...szukam kogoś kto choć torszkę by mnie zakceptował...bo opanować sie nie da (typowy wodnik...niepokorna dusza). Lubie odkrywać kobiece piękno...w końcu każda kobieta jest inna...
Dodano: 2006-06-20 22:46
Niech mnie diabli, za dużo gadałem o tych kobietach...cóż...jest zbrodnia jest i kara, no i prosze...forum o kobietach :twisted: Niech na temat kobiet one same sie wypowiedzą albo panowie posiadajacy swoją drugą połówke bo ja naprawde nie wiem co powiedziec.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2006-06-20 23:22
Kostuchu jak na tym forum zgoscimy w klasycznym stylu Forumpsju CO...to się nam dopiero dostanie...hmmm napisz poprostu co cię w kobieatach pociąga...
Dodano: 2006-06-20 23:34
Dla mnie kobieta jest niczym instrument. Pierwszy kontakt, dotyk. Całe życie sie poznajemy. Nawet po 50 latach życia z pewna kobietą nie mógłbym o niej wiele powiedzieć. Tak, wiem, znowu gadam o gitarach. Nie potrafie się tu w pełni wysłowić w tym temacie bo odrazu chce wejsć w pewne intymne nieco tematy. Cenie i szukam w kobietach dzicz jaka tkwi w kazdym z nas, romantyczność, tajemniczość, namietność, inność. Kazdy z nas nie raz łapie wiatr w żagle i nagle otwiera przed kims cos nowego czego wczęsniej nie okazywalismy. Lubie kiedy mnie kobiety zaskakują czymś czego normalnie bym sie nie spodziewał ale w pozytywnym znaczeniu bo jakieś negatywne akcje mnie odpychają, oddalają od owej damy.
Dodano: 2006-06-21 17:59
Ja zawsze zwracałem uwagę na kobiety kokietujące... delikatny uśmiech, nieśmiałe spojrzenia. Można też powiedzieć, że kobiecość kryje się w delikatności. Jakoś nie zauważyłem aby kobieta np. siadająca na krześle jak chłop przykuła moją uwagę. Nie powinna być wybuchowa. I na pewno często odgarniać włosy. Powinna kontrolować takie, niby drobne rzeczy, jak ziewanie itp, ale to chyba wszyscy :D
A! Powinna być zadbana, uczesana itp. :)
Może tutaj będe typowym facetem, ale cechą kobiet jest makijarz, nawet taki, którego nie widać
No i powinna podkreślać swoją figurę, nie mówię tu o szpilach, czy spódniczkach w formie szerokiego paska :twisted: ale raczej... no.. nic workowatego :) jak spodnie to taki, żeby pasowały, a nie jakieś wiszące itp. 
Dodano: 2006-06-21 20:49
Ładnie ładnie chłopcy... oby tak dalej..
widzę, że możemy dowiedzieć się bardzo ciekawych rzeczy :) i rad... 
Meraviglisa creatura Sono sola al mondo
Dodano: 2006-06-21 22:57
Cenie naturalność u kobiet. Moja była jest takiej urody, że do niej rzaden makijaż nie pasuje i w ogóle sie nie maluje. Uroda naturalna to największy skarb dla kobiet. Nie lubie zbyt rzucającego się w oczy makijażu, ma być on ledwo widoczny. A reszta pal licho, niech się dziewczyna ubiera jak chce byle nic wygórowanego i wyzywającego.
Dodano: 2006-06-22 09:37
No tak chłopcy...potwierdzacie tezę że faceci to wzrokowcy... :twisted:
Ja osobiscie żadko zwracam na to uwagę...liczy się to jaka jest kobieta...jeżeli ma w sobie to coś - kobiecość, to i tak będzie z niej ona emanować. Wtedy ubiór i makijaż są ze soba zgrane i tylko podkreslają jej wewnętrzną urodę. W końcu to jak się ubieramy jest w dużym stopniu formą wypowiedzi naszej osobowości.
A tak na marginesie jezeli chodzi o ubiór kobiet jest mi to dość obojętne...jednego dnia lubię panie ubrane w dystyngowane kostiumy, a następnego śiurniete dziewczyny w jakiś zwariowanych fatałaszkach.
Jednak nie potrafię się powstrzymać przed jednym...fascynacją kobietami ich osobowością, delikatnością, urokiem, erotyzmem...czasami tajemniczością.