Wakacje. Strona: 2

Dodano: 2007-05-09 08:18

nomay napisał(a):
[quote:bfd04fb96b="Maab"]Wakacje zapowiadają się pracowiecie, świerzo po zakończeniu sesji wyjazd do pracy do samego 25 sierpnia potem powrót do domciu na całe 3 dni i wypad na miesięczne praktyki powrót 26 września, czas wakacji-wakacji 4 dni :roll:

To tak jak u mnie...Po sesji krótka sjesta, po niej początek pracy,przerwa tylko na weekendowy wypad na CP, powrót do pracy do końca września i od początku października studia...ostatni rok, więc może będzie luźniej :D (ale pociecha... :roll: )[/quote:bfd04fb96b]

W moich planach jest jeszcze sesja jesienna. Czas na poprawki :/ I raczej nie będzie lżej.

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Dodano: 2007-05-09 12:12

th napisał(a):
[quote:22a3c3b82e="nomay"][quote:22a3c3b82e="Maab"]Wakacje zapowiadają się pracowiecie, świerzo po zakończeniu sesji wyjazd do pracy do samego 25 sierpnia potem powrót do domciu na całe 3 dni i wypad na miesięczne praktyki powrót 26 września, czas wakacji-wakacji 4 dni :roll:

To tak jak u mnie...Po sesji krótka sjesta, po niej początek pracy,przerwa tylko na weekendowy wypad na CP, powrót do pracy do końca września i od początku października studia...ostatni rok, więc może będzie luźniej :D (ale pociecha... :roll: )[/quote:22a3c3b82e]

W moich planach jest jeszcze sesja jesienna. Czas na poprawki :/ I raczej nie będzie lżej.[/quote:22a3c3b82e]

Uczyć sie uczyć! haha i nie narzekać!!!! :lol: :twisted: Nauka to do potęgi klucz! :twisted:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2007-05-09 12:28

Fajny temat :)

Niestety w moim słowniku taki termin już nie figuruje
Od kiedy się pracuje, a nie uczy, to jedynym wyznacznikiem jest zmiana rozkładu jazdy autobusów :D

A urlop, to sobie biorę na CP, MF, HF i w październiku na tydzień. Czyli moje "wakacje" są rozplanowane na 5 miesięcy z przerwami :D