FORCES UNITED - pofestiwalowe poznańskie afterparty. Strona: 4

Dodano: 2007-08-05 10:42

MiK napisał(a):
Znajomi się mylą
Impreza bardzo udana.
Właśnie wróciliśmy.
Trochę zahaczających o techno klimatów może i było.:)

Tym razem ja postaralem sie o tzw techniawe.Bylo to dzialanie zamierzone i była to w pewnym sensie prowokacja. jakiś tydzień temu nudząc się w niedziele przed TV skacząc po kanałach natrafiłem na stacje VIVA POLSKA i słuchając jej cały dzień ( po raz pierwszy w zyciu) postanowiłem wybrać kawałki które dałoby się wcisnąć w ramy imprezy electro bez wielkiego bólu, wybaczcie mi ten żart, obiecuje ze więcej nie będę :lol:

1. The Egg VS David Guetta - Love don't let me go (6:56)
2. Justin Timberlake - Sexy Back (Armand's Mix) (7:13)
3. Infernal - I Wont Be Crying (Extended Version) (5:38)
4. Ferry Corsten - Fire (Ron Van Den Beuken Remix) (7:19)
5. ATB with Heather Nova - Renegade (A&ampT Mix) (10:18)
6. Blank& Jones - Catch (Martin Roth Remix) (8:54)
7. Rihanna Ft. Jay-z - Umbrella (jody den broeder lush club remix) (9:12)

'Hand fighting hand As you turn to a man of two worlds'

Dodano: 2007-08-05 12:20

Impreze uwazam za udana :twisted:

Pozdrawiam wszystkich bylo naprawde super

A ja gulczasa chyba nie przyuwazylam xD

Dodano: 2007-08-05 12:21

Rajiya napisał(a):

Gulczas chyba niczyjej uwadze nie umknął :)

mojej umknął :oops:

Chcialbym wszystkim razem i z osobna podziekować za ta imprezę która była najprawdopodobniej ostatnią taką impreza z Wami. Przez ten rok od czasu zalogowania na DP poznałem w waszym kręgu wielu wspaniałych ludzi. Dziękuję wam za te wszystkie mile spędzone chwile. szczególne podziękowania dla:

Attacka- za wprowadzenie mnie w ten klimat i towarzystwo

Hexe - za to że namówiła mnie do zalogowania na Darkplanet

Minavi - za to że byłaś takoa pocieszna czasami

Tranzystora - za wpajanie mi wiedzy o muzyce o której istnieniu nie miałem niedawno pojęcia

Amorphousa - sam nie wiem za co ale dziękuję aha i za zaopiekowanie się moją flagą

Alphar - za to że byłaś dla mnie najlepszym źródłem wiedzy o rzeczach o których zwykle dowiadywałem się ostatni i wsparcie duchowe w trudnych chwilach

Harlequinowi i Shankrowi - za te wszystkie głupawki przy kartach i nie tylko :wink:

Rebelii- za to że dała mi kosza już na samym początku przez co mieliśmy taki dobry kumpelski układ jaki mamy do tej pory

Rectum_Irae - tu to bym musial wyjebać ealborat dlugości Koranu :twisted:

Gwynbleidowi - wiem że ze mnie masz niezłą pompę ale i tak Cię lubię :D

Freyi Blathin - za sprowadzanie mnie do parteru w momencie kiedy zaczynałem przeginać z agresją na forum

Natashy i Doberowi - za zajebiste sety i przyjemne KRÓTKIE rozmowy :roll:

Eclectic - za mile rozmowy i wiele innych rzeczy o których nie będę pisał na forum

Xardasowi i Agnesie- za fajne zdjęcia i miłe towarzystwo na imprezach

Kirke - jak Ty jesteś Femme Fatale to ja jestem Mariusz Pudzianowski :lol:

Herodotowi - za wsparcie duchowe w trudnych chwilach i zrozumienie. Wiem ile Cię to kosztowało...

Poczfarze - jesteś nadal moją ulubioną lesbą nr2 (zaraz po Maskocie)

Gato - nie no Tobie to podziękuję osobiście

mojej Kochanej Indrze - nie starczyłoby miejsca bym wszystko zmieścil ale wiesz za co.

oraz wszystkim pozostałym których nie wymienilem. Jeślibym nie wrócil już z podróży w którą się wybieram to wiedzcie że będzie mi was cholernie brakowało :!:

enjoy the violence