Polski Black Metal Dodano: 2007-07-13 14:47
Poświęćmy chwilę na nasz ojczysty black metal. Jest wiele kapel, które tkwią ciągle w podziemiu lub rozpadły się i już dawno o nich zapomniano, wciąż powstają też nowe hordy. Wyciągajcie je na powierzchnię!!!
Dodano: 2007-07-13 14:58
ja poczekam na liste rysia_wszedzie_widze_szatana_nowaka wtedy bede wiedzial na co warto zwrocic uwage
--------------
Rotterdam Terror Corps-Nobody Harder
united we stand divided we fall
Dodano: 2007-07-13 15:13
| Alec-II-Pure napisał(a): |
| ja poczekam na liste rysia_wszedzie_widze_szatana_nowaka ... |
Buhahahahaha :D Dooooobre :lol:
A mnie się coś wydaje, że tu sie krzaczy kolejny głupi temat
Dodano: 2007-07-13 15:37
dlaczego głupi temat?? polski black metal nie jest godny uwagi?? besatt, infernal war, tenebrosus, hell-born, arkona, masse mord, thunderbolt, black altar i wiele innych... toż to miodzik!!
Dodano: 2007-07-13 15:46
No i wymieniłaś parę kapel...
I czego dalej spodziewasz się po dyskusji?
Jedni powiedzą "Infernal war gra super" inni "Arkona gra beznadziejnie". Skończy sie przepychanką, kolejną wyliczanką i wkurwem Moda 
Dodano: 2007-07-13 15:53
nie powiedziałbym aby hell-born grał BM no ale dobra hehe
aby jednak nie wkurwiać moda proponuję wymieniać same nieznane kapelki, a nie polską czołówkę - dzięki temu temat nie skończy się jak to przepowiada nasza plująca jaden noone
8)
nar speth Dodano: 2007-07-13 15:57
nar speth... mają tylko jedno demo ale całkiem całkiem... Polecam Moloch Letalis, miałam okazję zobaczyć na żywo- mrau
-----
| noone81 napisał(a): |
|
No i wymieniłaś parę kapel... I czego dalej spodziewasz się po dyskusji? Jedni powiedzą "Infernal war gra super" inni "Arkona gra beznadziejnie". Skończy sie przepychanką, kolejną wyliczanką i wkurwem |
spodziewam się że poznam dzięki tej dyskusji ciekawe kapele
Słuszna uwaga Pani poniżej. Więcej chyba nie trzeba mówić.
Z