Polski Black Metal. Strona: 1

Polski Black Metal Dodano: 2007-07-13 14:47

Poświęćmy chwilę na nasz ojczysty black metal. Jest wiele kapel, które tkwią ciągle w podziemiu lub rozpadły się i już dawno o nich zapomniano, wciąż powstają też nowe hordy. Wyciągajcie je na powierzchnię!!!

Dodano: 2007-07-13 14:58

ja poczekam na liste rysia_wszedzie_widze_szatana_nowaka wtedy bede wiedzial na co warto zwrocic uwage

--------------
Rotterdam Terror Corps-Nobody Harder

united we stand divided we fall

Dodano: 2007-07-13 15:13

Alec-II-Pure napisał(a):
ja poczekam na liste rysia_wszedzie_widze_szatana_nowaka ...

Buhahahahaha :D Dooooobre :lol:

A mnie się coś wydaje, że tu sie krzaczy kolejny głupi temat

Dodano: 2007-07-13 15:20

proszę bardzo 8) http://www.myspace.com/narspeth

Dodano: 2007-07-13 15:37

dlaczego głupi temat?? polski black metal nie jest godny uwagi?? besatt, infernal war, tenebrosus, hell-born, arkona, masse mord, thunderbolt, black altar i wiele innych... toż to miodzik!!

Dodano: 2007-07-13 15:46

No i wymieniłaś parę kapel...

I czego dalej spodziewasz się po dyskusji?
Jedni powiedzą "Infernal war gra super" inni "Arkona gra beznadziejnie". Skończy sie przepychanką, kolejną wyliczanką i wkurwem Moda

Dodano: 2007-07-13 15:53

nie powiedziałbym aby hell-born grał BM no ale dobra hehe

aby jednak nie wkurwiać moda proponuję wymieniać same nieznane kapelki, a nie polską czołówkę - dzięki temu temat nie skończy się jak to przepowiada nasza plująca jaden noone
8)

nar speth Dodano: 2007-07-13 15:57

nar speth... mają tylko jedno demo ale całkiem całkiem... Polecam Moloch Letalis, miałam okazję zobaczyć na żywo- mrau

-----

noone81 napisał(a):

No i wymieniłaś parę kapel...

I czego dalej spodziewasz się po dyskusji?
Jedni powiedzą "Infernal war gra super" inni "Arkona gra beznadziejnie". Skończy sie przepychanką, kolejną wyliczanką i wkurwem

spodziewam się że poznam dzięki tej dyskusji ciekawe kapele

Słuszna uwaga Pani poniżej. Więcej chyba nie trzeba mówić.

Z