Oświadczenie zespołu Kat w sprawie Dodano: 2007-07-02 12:15
Ja to sie prawie popłakałam z tej instrukcji obsługi płyty :lol:
Swoja drogą, nie trzeba być fanem KAT'a, żeby zobaczyć, jaką klasę (i poczucie humoru :) ) zespół pokazał tym oświadczeniem.
Dodano: 2007-07-02 12:25
hahahahahahahahaha!!!! kat na nieludzka managerke, powinna zostac rzecznikiem prasowym rzadu!!
padam krzyzem przed ta pania...oczywiscie odwroconym :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dodano: 2007-07-02 12:45
Mnie również błyskotliwy humor i inteligentna, cięta riposta rzeczniczki zespołu ujęły do łez :twisted: Czym innym w brednie mesje Nowaka rzucić, jak nie gromkim, szyderczym śmiechem :twisted:
| Lynn napisał(a): |
| powinna zostac rzecznikiem prasowym rzadu!! |
podpisuję się pod tym postulatem wszystkimi kończynami :D
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2007-07-02 12:48
8O ................................ :lol: :lol: :lol: niech zyje Polska i przedstawiciele jej rządu!!! :D i gromkie oklaski dla pani menager!!! :D
Dodano: 2007-07-02 12:48
Najlepsze w tej wypowiedzi jest to, że widać dystans do siebie i tego, co sie robi :)
... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...
Dodano: 2007-07-02 14:04
a widzieliście może "nowy znak jakości muzyki na polskim rynku"? to ja serdecznie polecam :) ktoś narobił panu nowakowi psikusa jak się patrzy
a przy okazji rozbawił wielu "szatanowców"
mnie osobiście najbardziej rozbroił fakt umieszczenia na liście niezwykle TRU and EVIL zespołu Moonspell :D no ale to tylko świadczy o potencjale pana ryszarda i tego jak niezwykle "skrupulatnie" podchodzą do twórczości niektórych zespołów
niech moc będzie... z ryszardem!
a ZŁO z nami
pozamieniałam się z amebą na rozum.
Dodano: 2007-07-02 14:22
"Przekonwertowanie muzyki na divx ujawni nie tylko przekaz podprogowy ale również podprzestrzenny"
BOOOSKIEE! :D
Dodano: 2007-07-02 14:37
Głupich nie sieją... 8O
A pan Nowak niechcący przysłużył się promocji tych zespołów.
Brawo zatem dla Pana N.! :lol: :lol: :lol:
Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!
Dodano: 2007-07-02 15:05
zaproponuje jeszcze słuchania płyty jadąc pod prąd [cały przekaz nabierze emocji] :twisted:
Dodano: 2007-07-02 15:14
| CHMK napisał(a): |
| "Przekonwertowanie muzyki na divx ujawni nie tylko przekaz podprogowy ale również podprzestrzenny"
BOOOSKIEE! :D |
Ke?
Znaczy, że mi takie trójwymiarowe kościotrupki z pentagramami na czaszkach będą wyskakiwać z kompa i zapier*lac po podłodze :lol: :?:
Dodano: 2007-07-02 15:21
oświadczenie bardzo fajne, szkoda tylko, że sama muzyka już nie :idea: ale to tylko moja fuckin' humble opinion więc co ona was obchodzi hehehehe