uzależnienie od muzyki... Dodano: 2007-06-26 21:40
Dodano: 2007-06-26 21:48
Szkoda, że nie za dużo słucham heavymetalu... :D Choc u nas w państwie nawet nie ma co marzy o wspomodze w takim przypadku, nikt na nia nie moze liczyc... :D
PALENIE NIE ZABIJA (przynajmniej bezpośrednio), NIE POWODUJE PRZEDWCZESNEGO STARZENIA SIĘ I NIE WYWOŁUJE NIEWYWOŁANIA EREKCJI( impotencji) ... :D
Dodano: 2007-06-26 21:49
Szwecja to jednak mega popierdolony kraj, ratuje ich tylko to, ze maja pare fajnych bandow :wink:
Ogolnie rzecz biorac to maja tam socjalizm jak jasna cholera, co to w ogole znaczy ze pacjentowi sie nalezy. Jak chce to niech sobie kurwa mac zarobi na swoje przyjemnosci. Ja w takim razie rzadam karnetu na Kolejorza i zafundowania mi wszystkich hard core'owych gigow w Rzeczpospolitej Bolszewickiej, a co jak socjalizm to kurwa socjalizm :evil:
kapitalizmu ! jak powietrza Europa potrzebuje kapitalizmu bo nie dlugo zobaczymy jak amerykance spieprzaja nam w rozwoju o jakies piecdziesiat lat ....
----------------------
The Birthday Massacre-Holiday
united we stand divided we fall
Dodano: 2007-06-26 23:09
:idea: HA! zawsze wiedzialam ze powinnam urodzic sie szwedka!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Dodano: 2007-06-27 05:31
nie wiem, czy mam sie smiac, czy płakac... z jednej stronie jest to tragiczne, a z drugiej groteskowe...
Dodano: 2007-06-27 07:33
Haha, to ja poproszę o zapomogę na uzależnienie nie tylko od muzyki, ale i spania do południa, imprezowania i degustowania piwa :twisted: 365 zł na miesiąc by mi w zupełności starczyło, w końcu mogłabym w całości poświęcic się DP :twisted:
A teraz siedzę w pracy i zastanawiam się nad sensem życia :lol: :lol: :lol:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-06-27 08:19
| minawi napisał(a): |
|
A teraz siedzę w pracy i zastanawiam się nad sensem życia :lol: :lol: :lol: |
czyli nie nie robisz ni mniej ni więcej niż zazwyczaj pielęgniarki w szpitalach
Dodano: 2007-06-27 08:24
Dodano: 2007-06-27 13:31
Jestem uzalezniona od muzyki :!:
Ja tez tak chce ! :lol: :lol: :lol:
Ale ja przeciez w IV RP mieszkam -_- zycie... 
Dodano: 2007-06-27 13:48
he he he o ile wiem w Szwecji państwo pomaga w różnych przypadkach a ten artykuł to naprawdę potwierdza. Skoro uzależnionym proponuję się leczenie nawet w Stanach pytając już leczonego o menu na śniadanie,obiad i kolację oraz to w jakiej marki ciuchy są mu potrzebne na czas leczenia no to cóż aby pozazdrościć...uzależnionym!!!
I też chce kase za to że mam lenia czasami ale mogę go mieć na zawsze tylko niech za to płacą...
Ps. Paskievicz utwierdziłeś mnie już że masz zrytą bańke więc nie rób z siebie już totalnego kretyna bo jesteś już nawet nie tylko żenujący...jak nie "homo" to "panie strzykawki" i ciągle jakieś "ale". Co jeszcze zawiera twój umysł , oświeć nas?!
Twoja ciemnota umysłu nie ujrzała światła dziennego od narodzin po czasy obecne!!!!
Dodano: 2007-06-27 15:34
Moze to troche offtopic, ale ostatnio slyszlame katem ucha w TV ze "Paris Hilton, dziedziczka majatku sieci hotelowej Hiltona" odsiedziala wyrok 24 dni w celi za jazde po pijaku po wczesniejszym zakazie prowadzenia. Myk w tym, ze na jej zyczenie specjalnie przemalowali cele na rozowo, zeby bylo jej wygodniej i bardziej komfortowo rotfl </offtop>
@Topic
To sie w glowie nie miesci... poza tym sam fakt jakiego znalazl pracodawce jest niewiarygodny... :roll: