Duchy! Kto przeżył kontakt z duchem? Dodano: 2007-06-15 09:18
Non stop czytam takie rzeczy,osobiście wolałabym nie spotkać tegoż osobnika,ale różnie w życiu bywa.Skoro Vampiry,to czemu nie duchy???
Moje motto: WORLD IN MY EYES. Depeche Mona
Dodano: 2007-06-15 09:39
Witam. Duchy jak najbardziej :) Swiadomosc, dusza czy jak kto woli nazywac ten energetyczny twor, jest w stanie przetrwac poza cialem. Osobiscie jeszcze nigdy sie nie spotkalem z zadnym, choc pelno jest doniesien, takze z mojej wlasnej rodziny. Trenuje projekcje astralna i predzej czy pozniej na jakiegos trafie. Napisze, jak to sie stanie
Pozdrawiam
People only fear of what they don't understand... Means they understand nothing
Duchy!!!Kto przeżył kontakt z duchem? Dodano: 2007-06-15 10:12
Witaj !Mam nadzieję,że wiesz jakie jest nibezpieczne kontaktowanie się z duchami.Ale będę czekać z niecierpliwością na jakieś fakty z tym związane.Trzymaj się kolego! 8O
Dodano: 2007-06-15 10:49
Ja już opisywałem w temacie "Zjawiska Paranormalne" swoje relacje z duchami, i są to niezbyt przyjemne doświadczenia. Pamiętam sytuację taką iż na koloniach z kumplami rozłożyliśmy białe kartki alfabetu(taka gra nazywa się quija) aby porozumieć się z duchami. W pewnym momencie po zapytaniach i głuchej ciszy, światło zaczynało gasnąć a w roku pokoju małe krzesełko zaczynało się obracać. Wystraszyłem się niemiłosiernie(dodam że żadnych narkotyków nie brałem:) Więc z doświadczenia wiem, że niepoznane kusi, ale jak się odkryje prawdę, to potem albo żałujemy(bo to doświadczenie nie znika z pamięci) albo po prostu tym się chwalą "a co on nie widział".
Najgorsze jest wtedy gdy taką zabawę uprawiają ludzie którzy mają słabą wolę, i szybko się w to wciągają. :)
Pozdrawiam
Allanon
Duchy!!!Kto przeżył kontakt z duchem? Dodano: 2007-06-15 11:21
Z pewnością było to przerażające,nie dałabym się namówić na coś podobnego,raczej stąpam twardo po zemii,więc tylko uciekam się do czytania o tym i słuchania.Pozdrawiam odważnych!
Dodano: 2007-06-15 12:08
"...twardo po ziemii" a taki temat, sluchanie i czytanie o tym hmm dziwne :)
Dodano: 2007-06-15 13:04
No tak, kontakty z duchami sa niezbyt mile, ale to zalezy od formy spotkania. W astralu to zupelnie inna rzecz. Rozne rzeczy sie tam spotyka, powszechne sa podania o aniolach, demonach czy nie wiadomo czym jeszcze. Dusze zmarlych tez. Jak jakas istota jest do praktykujacego nastawiona niezbyt przychylnie, wystarczy przestac sie koncentrowac i chlup! wsysa cie z powrotem do ciala. Z astrala niewiele moga zrobic, wplyw na ten swiat jest raczej znikomy, zaleznie od "mocy" danej istoty oczywiscie (zatem latajace krzesla przykladowo wrecz powinny budzic przerazenie, widac wtedy ta potege, a nigdy przeciez nie wiadomo, do czego taka istota moze jej uzyc) :?
People only fear of what they don't understand... Means they understand nothing
Dodano: 2007-06-15 17:15
W mojej rodzinie bywaly przypadki kontaktu z duchami... nie moge w takie opowiesci uwierzyc ale z drugiej opowiada o nich moja babcia z dziadkiem i kilka innych osob... Watpie, ze klamia, byc moze nadinterpretowuja jakies zdarzenie...
Wierzycie w duchy ? Ze sa wokol nas dusze naszych bliskich i nie tylko ? Albo, ze niektore miejsca sa nawiedzone ? Ja szczerze watpie
Dodano: 2007-06-15 17:42
ja niedawno przeżyłem kontakt z duchem
a dokłądniej spotkałem Kurta Cobaina w Realu :idea: , kupował draże kokosowe i choinkę zapachową do malucha :idea: