DEATH DISCOTHEQUE. Strona: 1

DEATH DISCOTHEQUE Dodano: 2007-05-20 11:03

Powiem szczerze!!!Impreza bardzo udana :D dziekuje wszystkim moim pijakom za swietna zabawe :D

Electronaut!!!Zajebisty set!!!

zreszta wszyscy fajnie grali :D

Dodano: 2007-05-20 11:40

Jenyy no świetnie było wprost!!!! Impreza muzycznie właśnie taka jaka miała być, genialny klimat lat 80tych... poza tym wspaniała atmosfera! Dawno się tak rewelacyjnie nie bawiłam!!!!! :D:D:D

Dzięęęęki wielkie!
Pozdrawiam!!

Dodano: 2007-05-20 12:10

alphar napisał(a):
Jenyy no świetnie było wprost!!!! Impreza muzycznie właśnie taka jaka miała być, genialny klimat lat 80tych... poza tym wspaniała atmosfera! Dawno się tak rewelacyjnie nie bawiłam!!!!! :D:D:D

Dzięęęęki wielkie!
Pozdrawiam!!

:D :D :D buziaki Kiciu!!! :*

Ja też bawiłam się wspaniale!!! Miło, lekko i przyjemnie ^^ Ludzi nie za dużo (w tym samym dniu i Juwenalia i Maszyny ) ale za to jacy ludzie! Prawie sami znajomi! ^^ hi hi szczerze powiedziawszy to czułam się jak na jakiejś większej domóweczce! Myślę że następnym razem ludzie bardziej dopiszą! :)

A sam pomysł imprezy świetny ^^

P.S Przydałoby się jednak popracować nad głośnością dźwięku i stroboskopem myślę że to nie tylko moja sugestia he he :wink: ^^

buźka!

Love your haters- they are your biggest fans!!! www.inermiss.deviantart.com Ev viva l'arte!

Dodano: 2007-05-20 12:13

Aaa tak co do strobo to się zgodzę, że nie był zbyt szczęśliwy, ale to jest detal w zasadzie:)

Magda, to kiedy się statułujemy zusammen?

Dodano: 2007-05-20 12:24

hi hi ^^ :idea: myśle że przy okazji jakiejś kolejnej większej imprezy (lanssss! :D ) aż dziwne, że jeszcze nie ma zapowiedzianego kolejnego terminu BloodLusta :? ) :wink:

a strobo to rzeczywiście detal! w końcu na imprezie najważniejsi są LUDZIE! :wink:

Love your haters- they are your biggest fans!!! www.inermiss.deviantart.com Ev viva l'arte!

Dodano: 2007-05-20 14:16

Ja wprawdzie dotarłam dopiero o 2, ale muszę przyznać, że było przyjemnie. Szkoda, że nie mogłam wcześniej, ale liczę na powtókę :)

Impreza Dodano: 2007-05-20 14:30

A ja bym został dłużej ale obowiązki małżeńskie

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2007-05-20 14:35

No pod pantoflem jesteś. Face it!