Homoseksualizm. Strona: 7

Dodano: 2007-05-21 05:21

Wszelkie "działania" naukowe zdają mi się z góry przeznaczone dla tych, którzy potrafią je zrozumieć a nie dla motłochu. Rozsądniej zatem działać w imie spokoju społecznego i ujawniać podobnie kontrowersyjne odkrycia w taki sposób aby ciemna masa do nich nie docierała a jedynie jednostki inteligentne, które potrafią wyciągnąć odpowiednie wnioski i wznieść się ponad subiektywne - zawsze - poglądy prywatne.

Btw: nie zgadzam się w 100% z poglądami Ruczaja ale nie sposób w paru punktach nie wziąść ich pod uwagę. Parady homoseksualistów zawsze wydawały mi się służyć nieco bezmyślnej prowokacji. Wyłania się w tym momencie klasyczny już argument pt. dlaczego homoseksualiści urządzają parady a heteroseksualiści nie. Być może faktycznie owe parady i demonstracje są motywowane przez indywidualne interesy polityczne. Ktoś na tym korzysta bo przecież nie jest to ekwiwalent love parade :>
Nie przeszkadzają mi jednak ludzkie odmienności póki nie szkodzą a homoseksualizm, znajdujący akceptację poglądów liberalnych, oprócz homo-przywilejów może wnieść również takie osiągnięcia jak prawo do aborcji, co polepszyło by sytuacje kobiet.

Temat jest niewyczerpalny i zgadzam się z Gekonkiem, że dyskusja utknie na planie argumentów znanych od dawien dawna.

Żadnych nowych dział się tu już nie wytoczy.

Dodano: 2007-05-21 06:03

Indra napisał(a):

homoseksualizm, znajdujący akceptację poglądów liberalnych, oprócz homo-przywilejów może wnieść również takie osiągnięcia jak prawo do aborcji, co polepszyło by sytuacje kobiet.

prawo do aborcji = prawo do morderstwa

widzę, że w zliberalizowanych głowach niektórym zaczęła zacierać się granica między tym co normalne, a nie

homoseksualiści poprzez takie parady przedstawiają postawę jaka jest nie godna myślącego gatunku ludzkiego

"Młodzież Wszechpolska urządza defilady dresiarzy" jasne hehe, na ten przykład nie znam ani jednego metala, który popierałby homoseksualizm, podczas takiego marszu każdy z nich z chęcią potowarzyszyłby MW