Homoseksualizm. Strona: 5

Dodano: 2007-05-18 00:47

kontragekon napisał(a):
Człowiek jest zwierzęciem, tak jak kwadrat jest prostokątem

Nobla Gekonowi za tę złotą myśl :!: :!: :!:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-05-18 01:07

Rajiya, sister, niezwykle radosne zwieńczenie wieczoru mi zapewniłaś :lol:
Mam nadzieję, że to nie koniec bitwy na kakao, kamienie i romany - już się tyle nauczyłam, że serenadę o tolerancji mogę zacząć śpiewać...;]
...a może raczej jazgotać :)

Dodano: 2007-05-18 05:46

horseman - brawa dla pana, z takimi gośćmi moge gadać, mimowszystko ciężko czasami wrzucić na luz pod takim atakiem jaki serwują mi niektórzy użytkownicy, tak więc niech to oni na luz wpierw wrzucą

co do niektórych zabawnych zarzutów: nie jestem i nie byłem nigdy homoseksualistą

kobietę mam i jest bardzo szczęśliwa (w dodatku sama nienawidzi homoseksualizmu)

cowboy: jestem przeciwko faszyzmowi i w swoich poglądach nie znajduje ani jednego połączenia z nim, ja chciałbym aby tacy ludzie się leczyli, nie puszczałbym ich z dymem jak to czynili ludzie adolfa

jeżeli chodzi o biblię to ile znajdziesz przykładów homoseksualizmu, kazirodztwa itp tyle samo masz tam przykładów tego potępienia, wystarczy poczytać pare wersów więcej, chociażby rozsławiona sodoma i gomora, ciekawy przykład także w pierwszym liście do rzymian

e sprawie podawania przykłądów odnośnie zmien orientacji pod wpływem terapii: sami sobie poszukajcie, nie będę wam dawał wszystkiego na gotowo

proszę dodatkowo wziąć pod uwagę coś co już raczej napisałem wcześniej: ja nie nienawidzę homoseksualistów, ja nienawidzę homoseksualizmu :idea:

Dodano: 2007-05-18 07:14

Paskievicz napisał(a):
ja nie nienawidzę homoseksualistów, ja nienawidzę homoseksualizmu :idea:

niech pan bog Ci za to homoseksualnymi dziecmi wynagrodzi :twisted: zart, to jest jednak roznica :)

Dodano: 2007-05-18 07:24

Przepraszam za offtop.. :oops:

.. ,,ja nie nienawidzę nauczycieli, ja nienawidzę szkolnictwa" :D ot taka mała dygesja :lol: :wink:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Homo, bi i hetero czyli ogół stworzenia ludzkiego Dodano: 2007-05-18 08:53

Paskievicz napisał(a):
a niezrozumienie w tym temacie głównie wynika z tego że znaczna większość wypowiadających się mówi tutaj o życiu materialnym i materialnej miłości, ja za to wypowiadam się o zepsuciu duchowym jakie noszą w sobie homoseksualiści i bi

proszę mi tu nie wciskać tekstów w stylu "a bo to psy się pierdolą w dupe i inne ssaki" - według mnie człowiek nie jest zwierzęciem :!:

No tak. Skończyły się argumenty, wytoczmy działa wiary! Czyli już na bardziej relatywny obszar wkroczyć nie mogliśmy. Szkoda.

Nikt Panu tekstów "nie wciska". Sam Pan zaczął o "naturze" więc? Wedle życzenia. 8)

A co do Pańskiej osoby, Panie Paskievicz, to nie potrafię oprzeć się wrażeniu, (cóż najwidoczniej według teorii spisku powszechnego i w myśl zasady "historia lubi się powtarzać") że Pański profil to taka sama mistyfikacja jak owego czasu profil niejakiego Smoka, i że któryś Użytkownik ma teraz niezły ubaw. :roll:

Pozdrawiam,
Konik Morski

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Dodano: 2007-05-18 09:11

Następna teoria spiskowa? Błagam, nie! Mam dość po tamtej :roll: poprzedniej...

Swoją drogą, to czasem takie prowokacje mają swoje zalety - choćby ta dyskusja - zawsze można się czegoś dowiedzieć , wymienic poglądy itp.

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Re: Homo, bi i hetero czyli ogół stworzenia ludzkiego Dodano: 2007-05-18 09:14

Horsea napisał(a):

A co do Pańskiej osoby, Panie Paskievicz, to nie potrafię oprzeć się wrażeniu, (cóż najwidoczniej według teorii spisku powszechnego i w myśl zasady "historia lubi się powtarzać") że Pański profil to taka sama mistyfikacja jak owego czasu profil niejakiego Smoka, i że któryś Użytkownik ma teraz niezły ubaw. :roll:

Pozdrawiam,
Konik Morski

No prosze, wczoraj z pewnym uroczym gadem znanym powszechnie jako Gekonek doszlismy do tych samych wnioskow. Przeciez tyle epitetow, ktore sie tutaj posypaly to juz dawno pare postow powinno zniknac, a tu cisza... Prawda Koniku, ze to podejrzane?

EDIT: Aha jeszcze jedno - pan P. ma to do siebie, ze jego wypowiedzi sa ponizej pewnego poziomu, ale ma tez czasem przeblyski, co pewnemu poziomowi IQ raczej sie nie zdarza. Poza tym ten pan ma dziwne przyzwolenie na "wulgaryzmy" na forum publicznym..

Na forum publicznym nikt nie ma pozwolenia na wulgaryzmy. Jeżeli Doktorze zauważyłeś jakies wulgaryzmy należy przycisnąc magiczny przycisk "Zgłoś modeartorowi".

Re: Homo, bi i hetero czyli ogół stworzenia ludzkiego Dodano: 2007-05-18 09:21

Minawi, co do tej dyskusji też racja.

dr_Faustus napisał(a):
No prosze, wczoraj z pewnym uroczym gadem znanym powszechnie jako Gekonek doszlismy do tych samych wnioskow. Przeciez tyle epitetow, ktore sie tutaj posypaly to juz dawno pare postow powinno zniknac, a tu cisza... Prawda Koniku, ze to podejrzane?

- Hmm... wdocznie ryby, gady i... hełmy? 8O mają ze sobą wiele wspólnego :lol: - rzekł Konik marszcząc nos i węsząc spisek :wink: :D

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Re: Homo, bi i hetero czyli ogół stworzenia ludzkiego Dodano: 2007-05-18 09:43

dr_Faustus napisał(a):
[quote:4a79b889a1="Horsea"]

Pozdrawiam,
Konik Morski

EDIT: Aha jeszcze jedno - pan P. ma to do siebie, ze jego wypowiedzi sa ponizej pewnego poziomu, ale ma tez czasem przeblyski, co pewnemu poziomowi IQ raczej sie nie zdarza. Poza tym ten pan ma dziwne przyzwolenie na "wulgaryzmy" na forum publicznym..[/quote:4a79b889a1]

...hmmm...powiem tak. Jeśli to zabawa kogoś z Szanownego grona DP w takie małe alter-ego...to mnie to wogóle nie bawi, a nawet nie śmieszy.
To, że są wulgaryzmy to mały miki, to że jest przyzwolenie to inna sprawa, gdyż dziwne jest to, że pan P. poucza Moderatorów kogo zdjać z boiska..., za samą próbę pouczania Sędziego na boisku piłkarskim, zawodnik dostaje żółtą kartkę.
To, że ,,ktoś" szczeka to można to ,,olać" ..ale to , że ,,ktoś" gryzie to nie można tego zostawić bez echa i komentarza.
I właśnie o gryzienie mi chodzi...( nie traktuje tego jako prowokację do dysput wszelkiego rodzaju)...po cholerę ludziom psuć krew i ich obrażać na wszelkie możliwe sposoby?
Niech sobie kurwa mać ten ktoś da siana :twisted: Bo co normalniejsi się zwiną z tego serwera zostawiając na nim tylko radykałów, ortodoksów i idiotów.
Co innego jest głosić swoje przekonania w oparciu o argumenty, a co innego rzucać błotem w twarz z za winkla.

Pozdrawiam / Nie pozdrawiam ...do wyboru, kto jak chce.

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2007-05-18 09:55

Semjanie

Nic dodać - nic ująć

AMEN

Dodano: 2007-05-18 10:10

Co do 'leczenia' homoseksualnych - odnotowano takze przypadki, gdy po tzw 'leczeniu' swiadomosc pacjenta obrala, ze on sam jest kurczakiem. Liczne sekty stosuja takze manipulacje, wplywajac na podswadomosc potencjalnych wyznawcow-dawcow-ofiar co owocuje doszczetna zmiana ich zycia i sposobu myslenia.
Oczywiscie, ze da sie 'leczyc' homoseksualistow.
Ale nie jest to leczenie, a jedynie manipulacja.
Equilibrium ogladales, Paskieviczu? :twisted:

dr_Faustus napisał(a):
Semjanie

Nic dodać - nic ująć

AMEN

Podpisuje sie recami i nogami

Dodano: 2007-05-18 10:12

ja juz sie pogubilam szczerze mowiac...rozumiem zlosc na paskiewicza i sie nie dziwie...ale teorie spiskowe i inne takie to juz chyba troche przesada. Wydaje mi sie ze wszyscy dali juz wystarczajacy wyraz dezaprobaty dla stanowiska czolowego oponenta tego portalu. wzajemne nakrecanie sie zaczyna mi tracic dziecinada. To jest tylko forum i jeden paskievicz az tak psuje wam krew??