Papierochy.... Strona: 9

Dodano: 2006-09-12 23:19

Hehe...zauważyłem, że popijaku jestes niesamowicie pomysłowy jeśli chodzi o ksywki i w ogóle zabawne grypsy zatem następnym razem wezme notes co by wszystko ładnie utrwalić na papierze :twisted:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2006-09-13 08:40

KostucH napisał(a):
Eno....tu o szlugach mowa a nie kartach. Co ostatnio jaracie chłopaki?

No jak to co: Pall Mall Lights :twisted:

.

Dodano: 2006-09-13 10:15

Nic obecnie nie pale. Wczoraj nie paliłem, dziś też raczej nie zajaram.

Dodano: 2006-09-13 18:35

A ja wcale nie palę tytoniu

Dodano: 2006-09-13 19:55

ostanio L&M lighty czasem west sie wkreci pali male też lubie a jak sztafetke przelece to westcic icek na ochłode.

Dodano: 2006-09-13 20:25

Harlequin napisał(a):

No jak to co: Pall Mall Lights :twisted:

jestem ZA :twisted:

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Dodano: 2006-09-13 20:50

jak na razie LM light rulez

Dodano: 2006-09-13 23:07

Ehh, gdyby na naszym rynku były Camele, to nigdy w życiu bym nie pomyślał o odstawieniu fajek.
A jak na razie pozostaję przy Chesterfieldach.

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Dodano: 2006-09-13 23:15

A ja się wkurwiłem bo nigdzie nie moge dostac podwójnych paczek Marlboro za jednyne 11zł!!! No i co ja mam kurwa teraz palić? L&M? Pierdole...rzucam palenie, hehe :twisted:

Dodano: 2006-09-14 10:54

za djarumy blacki zrobię wszystko :wink:
ogólnie lubię pall male i slimy waniliowe

kawa i papierosy to moje dwa najukochańsze nałogi

jestem na www.myspace.com/xxmad_crowxx i na fotce pod nikiem missyxxlouve więc poszukajcie jak chcecie coś wiedzieć o mnie

Dodano: 2006-09-14 13:27

niemal jak moje, ale ja jeszcze słodycze i sex:D

Dodano: 2006-09-26 16:55

alphar napisał(a):
niemal jak moje, ale ja jeszcze słodycze i sex:D

Ja poprosze to pierwsze bo tego drugiego jeszcze nie próbowałem :wink:

Dodano: 2006-09-26 18:31

a ja bym sobie zapalił cygaro najlepiej słodkie np Tampa Sweet...np tak po sexie...chociaz i bez niego ostatnio nachodzi mnie na cgarko ochota

Dodano: 2006-09-26 20:44

Bracie, dla mnie nawet Mocne są jak paczka cygar kiedy jestem w waszym towarzystwie :)

Dodano: 2006-09-27 18:12

KostucH napisał(a):
Bracie, dla mnie nawet Mocne są jak paczka cygar kiedy jestem w waszym towarzystwie :)

Nie plwac mi tu na Mocne....nie raz mi życie uratowały :twisted:

Dodano: 2006-09-27 21:13

Ja nie mówie, że Mocne to złe faje bo mnie również nie raz ratowały. Na codzień ich nie pale a jak ktoś poczęstuje to nie odmówie sobie tej przyjemnosci.

Dodano: 2006-09-27 22:50

Hehe, no pewnie Gwożdzie rządzą :twisted:

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Dodano: 2006-09-28 10:40

ostatnio spalam skręty waniliowe.. mówie wam- pyszota:D

Dodano: 2006-09-28 14:15

ciekawe czy wprowadzą ustawę o zakazie palenie w miejscach publicznych?
btw cały pomysł powstał po tym jak Cymański rzucił palenie. brawo chłopie. może jeszcze zakarzesz innych rzeczy w miejscach publicznych.
ja by sie wzięła najpierw za tych żuli walających się i pijących na ulicach.

jestem na www.myspace.com/xxmad_crowxx i na fotce pod nikiem missyxxlouve więc poszukajcie jak chcecie coś wiedzieć o mnie

Dodano: 2006-09-29 13:01

a mnie się fajki skończyly w tym momencie i musze lecieć do monopola pod blokiem....

taaaaaa........... mialam rzucić i co... cholera jasna nie da sie

Dodano: 2006-09-30 10:28

ja osobiście nie palę ale wszyscy moi znajomi tak i naprawdę fajnie jest siedziec w pomieszczeniu 1.5 na 3 a 7 osób pali koziołki... siekierka jakich mało na tym świecie:) ale coraz bardziej mnie ciągnie do fajurek, ale jeszcze póki co twarda jestem nie miętka

Dodano: 2006-10-07 00:36

Trzeba wziasc sie w garasc ! :) I nie dac sie wciagnac w ten beznadziejny nalog ! .. moim zdaniem palenie jest gluie i bez sensu .. no niby sama 2 razy zapalilam ale nie mam zamiaru wiecej tego zrobic .. Myslimy ze papieros pomoze nam .. zapalisz jak masz depresje .. a tak naprwde czujesz sie jeszcze gorzej ..

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Dodano: 2006-10-07 02:41

Karola nie pali sie bo sie ma depresje... to nie tak
to poprostu straszny i drogi nałóg... ktorego odradzam..
ja tez kiedys mowiłam nigdy nigdy... itd.
ale spróbowałam... raz na 2 lata... po latach zaczelam kopcic i po dziś dzień nie moge skończyć

w życiu jest tak... jezeli raz czegoś zasmakujesz to jeszcze kiedys do tego wrocisz