Dodano: 2008-04-26 21:02
Mój ogródek pogrążony w objęciach Pani Nocy :)
Dodano: 2008-04-30 16:15
Widzę firanki skutecznie zasłaniające okno i widok jakikolwiek za nimi sie znajdujący. Dlaczego ich nie odsłonie? To proste, więcej czynności przy ich odsłanianiu i analizowaniu widoku za oknem niż pisanie tego posta. Konkluzja? Jak tu sie narobić by sie nie narobić :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2008-04-30 19:26
"kulturalnych ludzi zamykanie drzwi nie trudzi" - klub seniora :)
czy to ja, czy to ja, czy to ja? czy ci tylko się zdawało czy to ja, czy to ja, czy to ja? czy to było moje ciało?
Dodano: 2008-04-30 22:44
ogrodki na starym rynku i nawalonych ludzi 
Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem
Dodano: 2008-08-16 22:09
błyskawice, pioruny i deszcz...
czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować
Dodano: 2008-08-17 19:25
Powoli nadciągający zmrok. Drzewa stojące nieruchomo - wszak po każdej burzy następuje spokój.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2008-08-17 21:34
Od kilku dni szare chmury... raz ciemniejsze, raz jaśniejsze, ale wciąż szare i zasnuwające całe niebo. Zaraza czueka może wziąć, gdy zerka na otulony posępna szarością krajobraz. Całe szczęście dzisiejszego wieczoru coś się zmieniło... Słońce wyszło zza chmur i skąpało okolicę w złotej poświecie (dom sąsiadów lśnił, jakby został wyjęty wprost z jakiegoś El Dorado xDD). Na chwilkę, tuż przed nastaniem nocy... ale jednak :)
Dodano: 2008-08-19 22:05
psa gryzącego jeża 8) jeż go jeszcze nie gryzie
nie miewam dobrych nastrojów !